«Πυρά» του ΚΙΝΑΛ για τη δικαστική έρευνα με τη πυρκαγιά στο Μάτι

«Πυρά» του ΚΙΝΑΛ για τη δικαστική έρευνα με τη πυρκαγιά στο Μάτι

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 18:11 Δημιουργία 11/10/18, 18:06

TAGS

Έντονο εκνευρισμό εκφράζουν από το Κίνημα Αλλαγής για την δικαστική απόφαση που δίνει τη δυνατότητα ενημέρωσης στους συγγενείς των θυμάτων από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι στις 23 Ιουλίου.

Από το ΚΙΝΑΛ, τονίζουν πως «με μια πρωτοφανή στα δικαστικά χρονικά ανακοίνωση της Εισαγγελίας του Α.Π. καλούνται όσοι από τους πληγέντες στο Μάτι αμφισβητούν τη βούληση της Δικαιοσύνης για την άμεση περαίωση της διερεύνησης της υπόθεσης, να προσέλθουν στο γραφείο της προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία της έρευνας!».

«Αφού, προηγουμένως, κλονίστηκε συθέμελα το κύρος της Δικαιοσύνης και οι βασικές αρχές του Κράτους Δικαίου, η Εισαγγελία καλεί τους πολίτες να διαπιστώσουν «ιδίοις όμμασι» την ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη λειτουργία της!», τονίζει το ΚΙΝΑΛ, σημειώνοντας πως «μάλιστα, λειτουργώντας ως εταιρεία που προωθεί τα προϊόντα της, καλεί τους ενδιαφερόμενους "να επικοινωνήσουν με το γραφείο μας στα τηλέφωνα 210 6419175 και 210 6419331, προκειμένου να κλείσουν συνάντηση μαζί μας, για ενημέρωσή τους"».

«Ας σταματήσει -επιτέλους- ο ευτελισμός των Θεσμών. Η Δικαιοσύνη δείχνει τον ανθρωπισμό της με τα έργα και τις αποφάσεις της. Όχι με... καφέ και συμπάθεια!», καταλήγει ο τομέας Δικαιοσύνης του Κινήματος Αλλαγής.

Αν σου άρεσε κάνε