Ο Αντώναρος μιλά για την κεντροδεξιά στην «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αντώναρος μιλά για την κεντροδεξιά στην «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 16:53 Δημιουργία 14/10/18, 16:49

Την ανάγκη δημιουργίας ενός φορέα στον χώρο της κεντροδεξιάς, ο οποίος «θα έχει στο επίκεντρο τις ανάγκες των πολιτών και όχι τα συμφέροντα των λίγων», υπογράμμισε ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Μιλώντας στην κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, Αυγή», μεταξύ άλλων, παρατήρησε ότι επιβάλλεται η δημιουργία ενός φορέα με βασικές αρχές την εθνική συμφιλίωση και συνεννόηση, αλλά και τη σταθερή οικονομική ανάπτυξη της χώρας με κοινωνικό πρόσημο.

Μάλιστα, αναρωτήθηκε αν είναι τυχαίο ότι στη σημερινή Ν.Δ. «κάποιοι φωνακλάδες με ρίζες στην Ακροδεξιά, πήραν από τη μία μέρα στην άλλη -και μάλιστα κατ' απονομή- ηγετικές θέσεις».

Επανέλαβε δε, ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη από πολιτική συνεννόηση. «Συνεννόηση δεν σημαίνει συμφωνία, δεν σημαίνει ούτε καν συναίνεση. Σημαίνει όμως την αναζήτηση κοινών τόπων, όπου επιβάλλεται», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφερόμενος στη συμφωνία με την ΠΓΔΜ, ανέφερε ότι «δεν είναι τέλεια», ωστόσο τον βρίσκει «απόλυτα σύμφωνο» η υποχρέωση που ανέλαβε η γειτονική χώρα να αλλάξει το Σύνταγμά της, με την απάλειψη όλων των στοιχείων αλυτρωτισμού».

Αν σου άρεσε κάνε