«Θα λάβουμε μέτρα» είπε η Γεροβασίλη από το ΑΤ Ομόνοιας

«Θα λάβουμε μέτρα» είπε η Γεροβασίλη από το ΑΤ Ομόνοιας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:34 Δημιουργία 16/10/18, 14:30

Δηλώσεις μετά από την επίσκεψη της στο ΑΤ Ομονοίας που δέχθηκε επίθεση από δεκάδες κουκουλοφόρους το βράδυ της Δευτέρας, έκανε η Όλγα Γεροβασίλη, μετά από επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Τμήμα.

«Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να αντιμετωπίσουμε όλες αυτές τις δυσκολίες. Τα μέτρα που θα λάβουμε θα γίνουν ορατά» διαβεβαίωσε η υπουργός, σημειώνοντας ότι «το αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας βρίσκεται σε μία ευαίσθητη περιοχή με πολλά προβλήματα».

Ερωτηθείσα για την κατάργηση της Ομάδας ΔΕΛΤΑ είπε ότι δεν φτάνει η κατάργηση ή μη, συγκεκριμένων ομάδων αλλά μεταξύ άλλων, πρέπει να υπάρχει ο ανάλογος τρόπος δράσης και κατάλληλος συντονισμός.

Η ίδια ανέφερε ότι πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σύσκεψη για το θέμα στο υπουργείο με τους αρμόδιους παράγοντες και υπήρξε συνεργασία στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας.

Σημειώνεται ότι κατά την άφιξή της στο Α.Τ. η υπουργός Προστασίας του Πολίτη έγινε δέκτης αποδοκιμασιών από κάποιους από τους συγκεντρωμένους, που φώναξαν προς την κ. Γεροβασίλη: «Ντροπή σας, έχετε μούτρα κι εμφανίζεστε... Είστε ανίκανοι».

Αν σου άρεσε κάνε