Κοτζιάς: «Αθλιότητες» τα περί μυστικών κονδυλίων

Κοτζιάς: «Αθλιότητες» τα περί μυστικών κονδυλίων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 11:36 Δημιουργία 20/10/18, 11:27

«Ζω το παράδοξο να έχω παραιτηθεί και να είμαι ευτυχής», είναι το μήνυμα που έστειλε ο Νίκος Κοτζιάς κατά την τελετή παράδοσης του ΥΠΕΞ προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Ο ίδιος άφησε νέες αιχμές κατά του Πάνου Καμμένου, χαρακτηρίζοντας «αθλιότητες» τα περί αδιαφάνειας στη διαχείριση των απόρρητων κονδυλίων, βαρύτατες καταγγελίες τις οποίες ξεστόμισε εις βάρος του ο μικρός κυβερνητικός εταίρος κατά την πρόσφατη, επεισοδιακή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Ο κ. Κοτζιάς προχώρησε σε εκτενή περιγραφή των πεπραγμένων του, ενώ ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την τιμή, όπως είπε, που του έκανε να μετρηθεί με τα προβλήματα της Εξωτερικής Πολιτικής.

«Κύριε πρωθυπουργέ, η χώρα κάτω από την ηγεσίας σας κατάφερε να βγάλει τη χώρα από την ανυποληψία. Η χώρα με αυτή την κυβέρνηση έκανε μια δημοκρατική εξωτερική πολιτική, με νηφαλιότητα, σοβαρότητα, έχοντας στρατηγική και συγκροτώντας συμμαχίες», σημείωσε ο ίδιος.

Αναφερόμενος στη συμφωνία των Σκοπίων, μίλησε για «ένα βήμα μπροστά» και ευχαρίστησε δημοσίως τους κ. Ζάεφ και Ντιμιτρόφ και τους 80 βουλευτές, που ψήφισαν υπέρ της χθεσινής ψηφοφορίας.

Αν σου άρεσε κάνε