Το Μαξίμου αντεπιτείθεται στη ΝΔ για τον Παπαντωνίου

Το Μαξίμου αντεπιτείθεται στη ΝΔ για τον Παπαντωνίου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 15:46 Δημιουργία 24/10/18, 15:40

Σε μια προσπάθεια να αποστρέψουν τους προβολείς της πολιτικής επικαιρότητας από την υπόθεση Κοτζιά και τα άλλα ζητήματα που πιέζουν την κυβέρνηση, από το Μέγαρο Μαξίμου προσπαθούν να πιέσουν τη ΝΔ για το θέμα του Γιάννου Παπαντωνίου, μετά και από την προφυλάκιση του πρώην υπουργού.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, σημειώνουν ότι «πριν από λίγες ημέρες ο κ. Μητσοτάκης έβγαλε tweet στα αγγλικά, για να καταγγείλει ότι η κυβέρνηση δήθεν παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη, με αφορμή τοποθέτηση στελέχους της που αφορούσε στην ανάγκη επιτάχυνσης των διαδικασιών της Δικαιοσύνης».

Συνεχίζοντας, από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού αναφέρουν πως «σήμερα με προφανή αμηχανία επιχειρεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα και, μέσω διαρροών, θυμίζει ότι επί των ημερών της ξεκίνησε η δικαστική έρευνα για τον Γιάννο Παπαντωνίου, ξεχνώντας όμως ότι αυτό έγινε μετά την αποκάλυψη της λίστας Λαγκάρντ, που οι κ. Σαμαράς και Βενιζέλος έκρυβαν στα συρτάρια τους».

Οι ίδιες πηγές καταλήγοντας τονίζουν: «Αλήθεια, για τη ΝΔ, η προφυλάκιση Παπαντωνίου δεν αποτελεί προϊόν σκευωρίας, πολιτικής δίωξης και άθλιων παρεμβάσεων της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη; Εάν είναι έτσι, είναι και αυτό μία πρόοδος για τη ΝΔ, έστω και αργά. Περιμένουμε αντίστοιχη πρόοδο από τον κ. Μητσοτάκη και για άλλες υποθέσεις πολιτικών προσώπων που ερευνά η Δικαιοσύνη».

Αν σου άρεσε κάνε