Με... Παπαντωνίου απαντά το Μαξίμου στο πρέσινγκ ΝΔ-ΚΙΝΑΛ για τις «βόμβες» Κοτζιά

Με... Παπαντωνίου απαντά το Μαξίμου στο πρέσινγκ ΝΔ-ΚΙΝΑΛ για τις «βόμβες» Κοτζιά

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 17:30 Δημιουργία 24/10/18, 16:53

Στο «σφυροκόπημα» της αντιπολίτευσης για τις αποκαλυπτικές δηλώσεις του Νίκου Κοτζιά, όσον αφορά το «καυτό» Υπουργικό Συμβούλιο, που οδήγησε και στην ηχηρή παραίτησή του, το Μέγαρο Μαξίμου επέλεξε να απαντήσει με την υπόθεση Παπαντωνίου, πετώντας το μπαλάκι στην εξέδρα κατά τη γνωστή πολιτική της κυβέρνησης Τσίπρα.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, επιχειρείται να υποβαθμιστούν τα όσα ανέφερε την Τρίτη ο τέως υπουργός Εξωτερικών και δίνεται έμφαση στο θέμα με την προφυλάκιση του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου.

«Αντί η ΝΔ και το Κίνημα Αλλαγής να ψάχνουν σωσίβιο σε θεωρίες συνωμοσίας, προκειμένου να αποφύγουν να πάρουν θέση για την προφυλάκιση Παπαντωνίου, ας ζητήσουν επιτέλους τουλάχιστον μία συγγνώμη για τον τρόπο που κυβέρνησαν, για τον εκφυλισμό της πολιτικής και για το εκτεταμένο δίκτυο διαφθοράς που δημιούργησαν» λένε από το Μαξίμου.

Συνεχίζοντας, οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα σημειώνουν πως «εκτός εάν επιμένουν στις θεωρίες περί σκευωρίας της κυβέρνησης. Ό,τι και να κάνουν όμως ο κ. Μητσοτάκης και η κα Γεννηματά, δεν μπορούν να κρύψουν την πολιτική ενοχή τους».

Αν σου άρεσε κάνε