Το Μαξίμου συνεχίζει με «σημαία» την υπόθεση Παπαντωνίου

Το Μαξίμου συνεχίζει με «σημαία» την υπόθεση Παπαντωνίου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 16:31 Δημιουργία 25/10/18, 16:25

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, η κυβέρνηση προσπαθεί να στρέψει τους προβολείς της πολιτικής επικαιρότητας από την απομάκρυνση του Νίκου Κοτζιά από το υπουργείο Εξωτερικών, θέλοντας να πιέσει ΝΔ και Κίνημα Αλλαγής για την υπόθεση του Γιάννου Παπαντωνίου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, αναφέρεται πως «είναι αξιοθαύμαστη, αν και με καταφανείς στόχους, η προσπάθεια της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ να εκτρέψουν τη συζήτηση από την πραγματικότητα της υπόθεσης Παπαντωνίου, των μαύρων ταμείων και του χορού των εκατομμυρίων, από την πραγματικότητα του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος που οικοδόμησαν».

Θέλοντας να προβάλουν εικόνα διαφοροποίησης του ΣΥΡΙΖΑ από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα υποστηρίζουν πως «αντί να ζητήσουν μια συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για τον εκφυλισμό, την ηθική κατάντια και την καταρράκωση θεσμών και αξιών επιχειρούν με λάσπη στον ανεμιστήρα να πείσουν ότι όλοι είμαστε ίδιοι.

Οι έρευνες και οι αποφάσεις της δικαιοσύνης όμως δεν αποκρύβονται, δεν παραγνωρίζονται και πολύ περισσότερο δεν συμψηφίζονται με τη λάσπη τους».

Κλείνοντας την ανακοίνωση, το γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού σημειώνει ότι «ο ελληνικός λαός έχει κρίση, έχει γνώση και διαμορφώνει άποψη πέρα και έξω από τους σχεδιασμούς και τις βλακώδεις επικοινωνιακές δήθεν καταιγίδες που ενορχηστρώνουν ΝΔ και ΚΙΝΑΛ.

Η μόνη ομερτά που υπήρχε αλλά σπάει μέρα με τη μέρα είναι αυτή του κου Μητσοτάκη και των εκσυγχρονιστών συνοδοιπόρων του.

Πιθανόν περιμένουν κάτι και φοβούνται. Εξ ου και ο πανικός» καταλήγει η ανακοίνωση.

Αν σου άρεσε κάνε