Νέα επίθεση Γεννηματά σε Τσίπρα και Μητσοτάκη

Νέα επίθεση Γεννηματά σε Τσίπρα και Μητσοτάκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:53 Δημιουργία 04/11/18, 14:50

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔνα παίζουν με τις τύχες του τόπου μας», δήλωσε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά. «Αρκετά με αυτό το “ταγκό ανευθυνότητας”», πρόσθεσε σε ομιλία της στην Κω.

Η κ. Γεννηματά καταλόγισε σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση ότι «παίζουν και με τη Συνταγματική Αναθεώρηση, ο καθένας για τα δικά του οφέλη και οι δύο μαζί για να συμπιέσουν τον δικό μας ζωτικό πολιτικό χώρο».

«Μεθοδεύουν ένα μπαράζ σκανδαλολογίας για να κρύψουν τις δικές τους αμαρτίες και την ανικανότητα τους», συνέχισε ενώ τόνισε ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης «τσακώνονται ποιος είναι ο πιο καλός ο μαθητής στη Σχολή Λιτότητας του Βερολίνου και των Βρυξελλών».

Η κ. Γεννηματά ανέφερε ότι «πήγαμε σε όλα πίσω με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ» και προανήγγειλε την κατάθεση πρότασης νόμου «για τη διασφάλιση της αξιοπρέπειας του Έλληνα πολίτη».

Χαρακτήρισε, δε, την κυβέρνηση «καιροσκοπική ομάδα, χωρίς ιδεολογική ταυτότητα». Όπως πρόσθεσε, «δεν θυμίζουν τίποτε το Αριστερό, τίποτα το προοδευτικό. Αντιθέτως, εξέθεσαν στα μάτια των πολιτών την Αριστερά και τους αγώνες της».

Αν σου άρεσε κάνε