Μπακογιάννης: Να σηκώσουμε την Αθήνα ψηλά

Μπακογιάννης: Να σηκώσουμε την Αθήνα ψηλά

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 21:54 Δημιουργία 05/11/18, 21:31

Με κεντρικό μήνυμα να σηκώσου,ε την Αθήνα ψηλά ανακοίνωσε ο Κώστας Μπακογιάννης την υποψηφιότητα του για το δήμο της Αθήνας.

Σε μια συγκέντρωση που συμμετείχαν πάνω από 5.000 πολίτες ο υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας αναφέρθηκε στους στόχους που έχει θέσει με την απόφαση του να διεκδικήσει το δήμο της Αθήνας.

Ο κ., Μπακογιάννης έδωσε έμφαση στο θέμα της ασφάλειας και στην ποιότητα ζωής των κατοίκων της πρωτεύουσας. Κάλεσε τους Αθηναίους να στρατευτούν μαζί του για να σηκώσουν την Αθήνα ψηλά. Να τη βάλουν όπως είπε στη θέση που της αξίζει αλλά και αξίζει στους πολίτες της.

Όπως είπε ο υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας, στόχο έχουμε να κάνουμε την Αθήνα ασφαλή για όλους τους κατοίκους της, σε κάθε γειτονιά της πόλης. Όχι μόνο για τους κατοίκους αλλά και τους εργαζόμενους σε αυτή και τους επισκέπτες της. «Ξεκινάμε όλοι μαζί για να φέρουμε τα πάνω-κάτω» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπακογιάννης.

Στη συνέχεια δήλωσε ερωτευμένος με την αυτοδιοίκηση την οποία γνώρισε ως δήμαρχος Καρπενησίου και ακολούθως α ως περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Στη εκδήλωση που ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ο Κώστας Μπακογιάννης, έδωσε το παρών η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών της ΝΔ αλλά και εκπρόσωποι των κοινωνικών και συνδικαλιστικών φορέων της Αθήνας.

Λόγω της μεγάλης συγκέντρωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συναυλιακό χώρο στην οδό Πειραιώς, διεκόπη για πολύ ώρα η κυκλοφορία στην περιοχή και δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο σε όλο το κέντρο της πόλης.

Την υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη χαιρέτισε με ανακοίνωση της η ΝΔ.

Από αύριο ο Κώστας Μπακογιάννης, ξεκινά περιοδείες στις γειτονιές της Αθήνας.

Αν σου άρεσε κάνε