«Θυμός» και «αγανάκτηση» Μητσοτάκη για τους... μποναμάδες Τσίπρα

«Θυμός» και «αγανάκτηση» Μητσοτάκη για τους... μποναμάδες Τσίπρα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:46 Δημιουργία 09/11/18, 14:31

Κλιμακώνει την αντιπαράθεση με την κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στον απόηχο των προσλήψεων που έταξε ο πρωθυπουργός, ο οποίος έχει ανοίξει την προεκλογική βεντάλια, ενώ επιμένει να «ξορκίζει» το ενδεχόμενο της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.

Ειδικότερα, σε δημόσια δήλωσή του, ο πρόεδρος της ΝΔ υπογραμμίζει πως «ένιωσα αυτό που αισθάνθηκαν οι περισσότεροι Έλληνες: θυμό και αγανάκτηση.

Με κυνισμό και αλαζονεία, εξακολουθεί να κοροϊδεύει και να προσβάλλει τους πολίτες και την κοινή λογική. Τίποτα δεν διδάχτηκε από την κρίση, ούτε και από τα ψέματά του που βάφτισε “αυταπάτες”».

Συνεχίζοντας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε πως «είχε το θράσος να τάξει δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις στο Δημόσιο. Μόνο που για όλα αυτά πληρώνουν οι πολίτες τους οποίους έχει γονατίσει στους φόρους και τις εισφορές. Η Ελλάδα δεν χρειάζεται μεγαλύτερο κράτος, χρειάζεται καλύτερο κράτος».

Τονίζοντας τη σημασία των ιδιωτών, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως «το πρόβλημα της ανεργίας δεν λύνεται με διορισμούς στο δημόσιο, αλλά με επενδύσεις και καλές δουλειές στον ιδιωτικό τομέα.

Τον κ. Τσίπρα όμως δεν τον ενδιαφέρει η χώρα, αλλά μόνο η πολιτική του επιβίωση.

Εμάς μας ενδιαφέρουν όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες. Οι πολίτες -ιδίως οι νέοι- που θέλουν δουλειές, ευκαιρίες και ασφάλεια. Γι’ αυτούς θα κάνουμε καλύτερη την Ελλάδα» κατέληξε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Αν σου άρεσε κάνε