Απαράδεκτη ανοχή της κυβέρνησης στη βία, λέει η ΝΔ

Απαράδεκτη ανοχή της κυβέρνησης στη βία, λέει η ΝΔ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 18:09 Δημιουργία 12/11/18, 18:05

Τον εκνευρισμό του για τα σημερινά επεισόδια αναρχικών με αστυνομικούς στα δικαστήρια της Ευελπίδων που οδήγησαν στον τραυματισμό ένστολων υπογραμμίζει ο Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Σε σχετική δήλωση που έκανε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ, αναφέρει ότι «μετά τις επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα και τον έλεγχο ταυτοτήτων σε αστυνομικούς από τον Ρουβίκωνα, φτάσαμε στην επίθεση εναντίον ανδρών της ΔΙΑΣ από δεκάδες αναρχικούς στο Πρωτοδικείο Αθηνών. Η απαράδεκτη ανοχή της κυβέρνησης στη βία, όχι μόνον έχει αποθρασύνει τις φιλικές της "συλλογικότητες", αλλά θέτει πια σε κίνδυνο την ίδια την ασφάλεια των πολιτών και των αστυνομικών. Tι άλλο πρέπει να συμβεί για να αναλάβουν οι κυρίες Γεροβασίλη και Παπακώστα τις αυτονόητες ευθύνες τους;».

Συνεχίζοντας, το στέλεχος της ΝΔ πρόσθεσε πως «και αι ο πιο δύσπιστος συνειδητοποιεί ότι η κατάσταση πλέον είναι εκτός ελέγχου, ενώ σοβαρά ερωτήματα προκύπτουν από το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία σύλληψη. Τα σημερινά έκτροπα έχουν ηθικό αυτουργό, και αυτός δεν είναι άλλος από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που συστηματικά εδώ και μια σχεδόν τετραετία παραδίδει τη χώρα στην ανομία.

Για ό,τι συμβαίνει δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Αυτή η κυβέρνηση ούτε μπορεί ούτε θέλει να αποκαταστήσει το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες. Μοναδική υπηρεσία που έχει να προσφέρει, πριν προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά, είναι να προκηρύξει το ταχύτερο εκλογές» κατέληξε το σχόλιο του κ. Χαρακόπουλου.

Αν σου άρεσε κάνε