Μητσοτάκης: Μεγάλο λάθος κάποιοι να ποντάρουν στον διχασμό

Μητσοτάκης: Μεγάλο λάθος κάποιοι να ποντάρουν στον διχασμό

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 15:14 Δημιουργία 25/11/18, 15:09

Μήνυμα ενότητας έστειλε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τον Γοργοπόταμο.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρέθηκε την Κυριακή στις εορταστικές εκδηλώσεις της επετείου της καταστροφής της γέφυρας του Γοργοποτάμου, όπου υπερθεμάτισε την ανάγκη για ενότητα του ελληνικού λαού στη σημερινή συγκυρία, κάνοντας ειδική μνεία στον πατέρα του και στο ρόλο του για την αποφυγή εμφυλίου στην Κρήτη.

«Μόνο ενωμένοι και με τις σωστές επιλογές νικάμε και προχωράμε μπροστά. Αυτό αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη την οποία προσβάλουν όσοι 76 χρόνια μετά σπέρνουν ξανά τη διχόνοια, όσοι λένε ψέματα και λένε ή αυτοί ή εμείς» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσατάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «είναι μεγαλύτερο λάθος ακόμα κάποιοι και σήμερα να ποντάρουν στον διχασμό».

Τέλος, κάλεσε όλες τις δυνάμεις της προόδου να ενωθούν ξανά, όπως και τότε, σε ένα μεγάλο ρεύμα πολιτικής αλλαγής. «Υπάρχει, και σήμερα ένας κοινός εχθρός για όλους τους Έλληνες, ένας κοινός εχθρός απέναντι στον οποίον υποχωρούν οι επιμέρους διαφορές. Είναι η ανικανότητα, η δημαγωγία, είναι ο αδίστακτος κυνισμός. Η Ελλάδα χρειάζεται στέρεους δημοκρατικούς θεσμούς, κανόνες, ρεαλιστικό σχέδιο, ελπίδα και αισιοδοξία», συμπλήρωσε.

Αν σου άρεσε κάνε