Ο Σκουρλέτης «δείχνει» προς Ηλιόπουλο για υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα

Ο Σκουρλέτης «δείχνει» προς Ηλιόπουλο για υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 17:05 Δημιουργία 03/12/18, 16:59

Την ώρα που ακόμα να ξεκαθαρίσει το ποιος θα είναι ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο Αθηναίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου και καθώς η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος το περασμένο Σαββατοκύριακο δεν «έριξε φως» στο ζήτημα, ξεχωρίσει η παρέμβαση που έκανε σήμερα ο γγ της ΚΕ, Πάνος Σκουρλέτης για τον Νάσο Ηλιόπουλο.

Μιλώντας στο ρ/σ «24/7» και απαντώντας στο εάν μια υποψηφιότητα του τωρινού υφυπουργού Εργασίας θα ήταν καλή, ο κ. Σκουρλέτης απάντησε ότι «έχει πολλά θετικά χαρακτηριστικά»

Συνεχίζοντας, ο πρώην υπουργός δήλωσε ότι «πρώτα απ' όλα είναι ένας νέος άνθρωπος με ήδη θετικά δείγματα γραφής απ' όπου έχει περάσει και δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτή τη φάση που έχει τη θέση του υφυπουργού Εργασίας. Αναφέρομαι κυρίως στην πολύ καλή δουλειά που έκανε όταν ήταν επικεφαλής του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας. Μια κρίσιμη υπηρεσία η οποία πραγματικά ξαναζωντάνεψε και έγινε, θα έλεγε κανείς, ο προστάτης των εργαζομένων, αλλά και ο διώκτης όλων αυτών που θέλουν να καταπατούν τα δικαιώματά τους. Από εκεί και πέρα είναι ένας άνθρωπος γεννημένος στην Αθήνα, απ' όσο γνωρίζω και η οικογένειά του έχει ασχοληθεί παλαιότερα με τα του δήμου της Αθήνας, ένα παιδί της διπλανής πόρτας, άξιο, που μπορεί να προσφέρει πολλά».

Για την Κατερίνα Νοτοπούλου είπε ότι είναι το πρόσωπο που μπορεί να διασφαλίσει ότι θα είναι μια ενωτική υποψηφιότητα στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Αν σου άρεσε κάνε