Επίθεση ΝΔ σε Τσίπρα για την αγωγή Βαξεβάνη σε Ζαχαράκη

Επίθεση ΝΔ σε Τσίπρα για την αγωγή Βαξεβάνη σε Ζαχαράκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 17:17 Δημιουργία 06/12/18, 17:14

Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει την Πέμπτη η ΝΔ, μετά από την αγωγή που κατέθεσε ο Κώστας Βαξεβάνης εναντίον της αναπληρώτριας εκπροσώπου του κόμματος, Σοφίας Ζαχαράκη.

Όπως τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση, «το δημοσιογραφικό alter ego του Αλέξη Τσίπρα, Κώστας Βαξεβάνης, δεν αρκέστηκε μόνον στην ποινική δίωξη της αναπληρώτριας εκπροσώπου της ΝΔ, Σοφίας Ζαχαράκη, κινώντας προσφάτως την αυτόφωρη διαδικασία σύλληψής της. Κατέθεσε και αγωγή σε βάρος της, αξιώνοντας το εξωφρενικό ποσό των 300.000 ευρώ και επιπλέον ημερήσια χρηματική ποινή 30.000 ευρώ και προσωρινή κράτηση μέχρι να μεταμελήσει δημοσίως. Η αγωγή αυτή δεν στρέφεται ασφαλώς κατά της κ. Ζαχαράκη, αλλά κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης και είναι προφανές ότι η ΝΔ θα είναι αντίδικος του κ. Βαξεβάνη στη δίκη.

Επειδή, όμως, η ΝΔ ούτε εκφοβίζεται ούτε φιμώνεται, καλεί ευθέως τον κ. Τσίπρα να βρει το θάρρος να αναλάβει επιτέλους στο ακέραιο την ευθύνη του για τον δημοσιογραφικό υπόκοσμο που τον στηρίζει. Ας ενημερώσει τέλος τα παπαγαλάκια του ότι η διεύθυνση για τυχόν νέες αγωγές και μηνύσεις είναι Πειραιώς 62, Μοσχάτο, ΤΚ 18346» υπογραμμίζει η ΝΔ.

Αν σου άρεσε κάνε