Κοτζιάς καλεί Τσίπρα να πάρει θέση για τις δηλώσεις Καμμένου περί «μυστικής συμφωνίας»

Κοτζιάς καλεί Τσίπρα να πάρει θέση για τις δηλώσεις Καμμένου περί «μυστικής συμφωνίας»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 17:38 Δημιουργία 12/12/18, 16:06

Την έντονη δυσφορία του για την «αφωνία» του Αλέξη Τσίπρα, παρά τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου περί «μυστικής συμφωνίας» όσον αφορά το Σκοπιανό, εκφράζει ο Νίκος Κοτζιάς, σε ένα πολιτικό σκηνικό ανάλογο με εκείνο κατά το επεισοδιακό Υπουργικό Συμβούλιο, που οδήγησε στην παραίτησή του, αφότου ο πρωθυπουργός επέλεξε το στρατόπεδο του ΥΠΕΘΑ.

Ζητώντας από τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση, η κίνηση Πράττω -της οποίας ηγείται ο κ. Κοτζιάς- τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή της πως «καλούμε τον Υπουργό Εξωτερικών και πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να αποδοκιμάσει, άμεσα και δημόσια, τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ για τη συκοφαντική δήλωση του, χθες, στη Βουλή των Ελλήνων, περί ''πιθανής ύπαρξης μυστικής συμφωνίας Κοτζιά-Ζαεφ''.

Η δήλωση του εταίρου της Κυβέρνησης, υιοθετεί, ως προς τη συμφωνία των Πρεσπών, πλήρως τα ακροδεξιά μυθεύματα για «Μυστική Διπλωματία της ελληνικής Κυβέρνησης», καθώς και την απαράδεκτη ύβρι της αξιωματικής Αντιπολίτευσης περί «συναλλαγών».

Το ΠΡΑΤΤΩ, για άλλη μια φορά, δηλώνει, ότι θα εναντιωθεί με όλες του τις δυνάμεις στον ευτελισμό της δημόσιας ζωής που υιοθετεί τμήμα του πολιτικού προσωπικού της χώρας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Αν σου άρεσε κάνε