Κ. Χατζηδάκης στο Xrimaonline.gr: Εκλογές τώρα, είμαστε πανέτοιμοι!

Κ. Χατζηδάκης στο Xrimaonline.gr: Εκλογές τώρα, είμαστε πανέτοιμοι!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 12:37 Δημιουργία 14/12/18, 12:27

Μηνύματα ετοιμότητας για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, ενότητας και εθνικής αναγέννησης στέλνει η ΝΔ στο δρόμο προς τις κάλπες, μέσω του 12ου Συνεδρίου της, που ξεκινά τις εργασίες του σήμερα, Παρασκευή.

Σε δήλωσή του στο Xrimaonline.gr, ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Κωστής Χατζηδάκης τονίζει πως η ΝΔ είναι «πανέτοιμη σε όλα τα επίπεδα» για την επόμενη μέρα των εκλογών.

«To 12o Συνέδριό μας είναι η αφετηρία στο δρόμο μας για τις εκλογές. Η Νέα Δημοκρατία έχει αέρα στα πανιά της είναι έτοιμη να δώσει την μάχη για την πολιτική αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος. Με καθαρό πολιτικό λόγο και συγκεκριμένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα», επισημαίνει ο ίδιος.

«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη θα ενώσει τους Έλληνες και θα φέρει την εθνική αναγέννηση που έχει ανάγκη ο τόπος. Μπορούμε να τα καταφέρουμε», υπογραμμίζει.

Πιο αναλυτικά, η δήλωση του κ. Χατζηδάκη στο Xrimaonline.gr, έχει ως εξής:

«To 12o Συνέδριό μας είναι η αφετηρία στο δρόμο μας για τις εκλογές. Η Νέα Δημοκρατία έχει αέρα στα πανιά της είναι έτοιμη να δώσει την μάχη για την πολιτική αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος. Με καθαρό πολιτικό λόγο και συγκεκριμένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα.

Στις τριήμερες εργασίες του συνεδρίου μας θα επιβεβαιωθεί ότι η Νέα Δημοκρατία είναι πανέτοιμη σε όλα τα επίπεδα. Ειδικά στον τομέα του προγράμματος που έχω την ευθύνη η δουλειά μας έχει προχωρήσει πάρα πολύ. Πρόσφατα παρουσιάσαμε το πρόγραμμα για την παιδεία και σύντομα θα ακολουθήσει η παρουσίαση του προγράμματος της υγείας. Επιπλέον έχουμε ήδη προετοιμάσει τα 6-7 σημαντικότερα νομοσχέδια που θέλουμε θα προχωρήσουν κατά προτεραιότητα από τη νέα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στρέφουμε, λοιπόν, την προσοχή μας όλο και περισσότερο προς την επόμενη μέρα των εκλογών. Διότι πρέπει από τώρα να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε η αλλαγή κυβέρνησης να σημάνει και αλλαγή σελίδας για τη χώρα.

Στο πλαίσιο αυτό το 12ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας θα στείλει και ένα ισχυρό μήνυμα εθνικής ενότητας στην ελληνική κοινωνία. Στεκόμαστε απέναντι στο νοσηρό και διχαστικό κλίμα που καλλιεργούν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας. Οι όποιες εντάσεις επιδιώκουν κατά την προεκλογική περίοδο θα είναι μια παραφωνία την επομένη μέρα των εκλογών.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη θα ενώσει τους Έλληνες και θα φέρει την εθνική αναγέννηση που έχει ανάγκη ο τόπος. Μπορούμε να τα καταφέρουμε!».

Αν σου άρεσε κάνε