Ο πραγματικός αρχηγός της ΝΔ ο Σαμαράς, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο πραγματικός αρχηγός της ΝΔ ο Σαμαράς, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 11:15 Δημιουργία 16/12/18, 11:08

Σφοδρή κριτική στη ΝΔ με αφορμή την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, στο 12ο τακτικό συνέδριο της γαλάζιας παράταξης, εξαπέλυσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως «μετά το "πουλήσατε τη Μακεδονία στους Ευρωπαίους και πήρατε τις συντάξεις"... Μετά το "δεν πούλησε η δημοκρατία τη Μακεδονία, αλλά ο Τσιπρας"... Ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε χθες στους δημοσιογράφους ότι "διχαστικός" είναι ο λόγος του Πρωθυπουργού».

«Ίσως επειδή στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας σήκωσε το γάντι στην ακροδεξιά και θύμισε τι είναι πατριωτισμός και ποιοι ήταν πατριώτες στη σύγχρονη ιστορία του τόπου και ειδικά στην ιστορία της πόλης», συνέχισε το κυβερνών κόμμα, προσθέτοντας πως «δεν πρόλαβε, όμως, να τελειώσει τα λεγόμενά του ο κ. Μητσοτάκης και αυτός που πραγματικά διοικεί το κόμμα, ο κ. Σαμαράς, με μια ομιλία βγαλμένη από την εποχή του εμφυλίου, κατάφερε να επιβεβαιώσει μέχρι κεραίας όσα είπε προχθές ο πρωθυπουργός».

Όπως σημειώνεται στην στην ανακοίνωση, ο κ. Σαμαράς «έκανε άνοιγμα στην ακροδεξιά, στις υποκινούμενες από τη Χρυσή Αυγή καταλήψεις, και έδωσε στίγμα Όρμπαν και Σαλβίνι στο "ευρωπαϊκό" προφίλ της Ν.Δ.».

«Τι παραπάνω να περιμένει κανείς από τους επαγγελματίες υπερπατριώτες, που έστησαν την πολιτική τους καριέρα στο Μακεδονικό, αλλά ξεχνούν την πατρίδα και σώζουν τη παρτίδα όταν έχουν απέναντι τους τη Novartis», κατέληξε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αν σου άρεσε κάνε