Μπακογιάννη: Ο Καμμένος έχει βάλει ό,τι κόλλες υπάρχουν στην καρέκλα του

Μπακογιάννη: Ο Καμμένος έχει βάλει ό,τι κόλλες υπάρχουν στην καρέκλα του

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 10:53 Δημιουργία 18/12/18, 10:52

«Ο Καμμένος έχει βάλει ό,τι κόλλες υπάρχουν πάνω στην καρέκλα του υπουργού Εθνικής Αμύνης και μια μέρα παραπάνω να μπορεί να μείνει θα μείνει», τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα «πού να πάει ρε παιδιά ο Καμμένος;».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης, η κυρία Μπακογιάννη είπε χαρακτηριστικά για τον μικρό κυβερνητικό εταίρο: «Ο κ. Καμμένος θα έπρεπε αντί να κρύβεται για άλλη μία φορά πίσω από την υπουργική ασυλία, να έρθει στο δικαστήριο κ να αντιμετωπίσει αυτόν που έχει θίξει. Αλλά ο κ. Καμμένος πάντα έτσι ήταν. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιέμαι τι θα κάνουν, που λένε κάθε μέρα ότι είναι κατά ασυλίας».

Αναφερόμενη στην επίθεση κατά του ΣΚΑΪ, η ίδια υπογράμμισε: «Σε αυτή τη χώρα είχαμε ένα κεκτημένο όσον αφορά την πάταξη της τρομοκρατίας που ακυρώθηκε από αυτή την κυβέρνηση. Εκτός από τον αντιτρομοκρατικό νόμο που είχαμε ψηφίσει υπήρχε σύμπνοια των πολιτικών δυνάμεων».

«Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προσπαθούν να ευτελίσουν τους θεσμούς», σημείωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, τονίζοντας πως δεν συμφωνεί με το εμπάργκο στο ΣΚΑΪ.

«Δεν συμφωνώ με τη λογική του εμπάργκο σε μέσα ενημέρωσης. Η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή θα έπρεπε να άρει το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ για να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα».

Αν σου άρεσε κάνε