«Σόου» Νοτοπούλου στη Βουλή για το δήμο Θεσσαλονίκης

«Σόου» Νοτοπούλου στη Βουλή για το δήμο Θεσσαλονίκης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 13:23 Δημιουργία 18/12/18, 13:20

Προεκλογική εκστρατεία για την υποψηφιότητά της στο δήμο Θεσσαλονίκης έκανε από το βήμα της Βουλής η Κατερίνα Νοτοπούλου, καλώντας μάλιστα τους ψηφοφόρους της πόλης να συγκροτήσουν προοδευτικό μέτωπο κατά του φιλελευθερισμού και της ακροδεξιάς και να δώσουν «τον γλυκό αγώνα».

Ειδικότερα, η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης δήλωσε πως η Θεσσαλονίκη σήμερα «δεν έχει σχέση με την Θεσσαλονίκη του 2014 της απαξίωσης και της παρακμής».

«Να τι έκανε το γραφείο του πρωθυπουργού», είπε η ίδια χαρακτηριστικά.

«Τολμάμε. Προχωράμε στη Βόρεια Ελλάδα του αύριο. Στην Θεσσαλονίκη που γίνεται μητρόπολη των Βαλκανίων. Η Θεσσαλονίκη γίνεται διπλωματικός κόμβος», σημείωσε η ίδια, χαρακτηρίζοντας «δίκαιη και έντιμη» την Συμφωνία των Πρεσπών, που «διασφαλίζει το εθνικό συμφέρον και προστατεύει την Μακεδονία».

«Ανάπτυξη χωρίς αυτοδιοίκηση δεν γίνεται. Ο Κλεισθένης είναι το πρώτο σημαντικό βήμα», υπογράμμισε η κυρία Νοτοπούλου.

«Έχουμε κομματική ταυτότητα. Δεν την κρύψαμε αλλά δεν κάναμε διακρίσεις. Η Θεσσαλονίκη δεν είναι πια για τα μικρά αλλά μπαίνει στον διεθνή χάρτη με αξιώσεις. Δεν φοβόμαστε την σύγκριση, την επιδιώκουμε και όποιος φοβάται την σύγκριση την απαξιώνει με fake news», τόνισε.

«Η Θεσσαλονίκη δεν έχει χώρο για την ακροδεξιά. Καλούμε κάθε προοδευτικό πολίτη και δημοκράτη να συμβάλει στην συγκρότηση ενός προοδευτικού μετώπου ενάντια στον φιλελευθερισμό και την ακροδεξιά. Να μην μείνει με τον αγώνα τον άπιαστων οραμάτων αλλά με τον γλυκό αγώνα», δήλωσε.

Αν σου άρεσε κάνε