Φλαμπουράρης: Δυόμιση φορές μου έχουν κάψει το σπίτι, δεν το έκανα θέμα

Φλαμπουράρης: Δυόμιση φορές μου έχουν κάψει το σπίτι, δεν το έκανα θέμα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 16:01 Δημιουργία 18/12/18, 15:59

Για «πολιτική εκμετάλλευση» έκανε λόγο ο Αλέκος Φλαμπουράρης αναφερόμενος στη βομβιστική επίθεση κατά του ΣΚΑΪ από το βήμα της Βουλής.

«Καταδικάζω αυτή την αποτρόπαια, εγκληματική πράξη εναντίον των εργαζόμενων στον ΣΚΑΙ. Είμαι παθών. Δυόμιση φορές μου έχουν κάψει το σπίτι ή αντίστοιχοι ή ίδιοι. Γνωρίζετε ότι εγώ δεν το έκανα θέμα όπως κάνατε εσείς το θέμα του ΣΚΑΙ. Είμαστε δύο ξεχωριστοί κόσμοι. Από την μια ο πολιτικός πολιτισμός και από την άλλη ο κόσμος της πολιτικής εκμετάλλευσης», δήλωσε ο κ. Φλαμπουράρης.

Την ίδια ώρα, μιλώντας για το νέο πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας, ο κ. Φλαμπουράρης επεσήμανε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η προστασία έως 250.000 ευρώ αντικειμενική αξία κατά την ημέρα απόκτησης, που ενδέχεται να ανεβαίνει λίγο σε περιπτώσεις δανειοληπτών με μικρή περιουσία και οικογενειακό εισόδημα μέχρι 35.000 ευρώ. Ο ίδιος δε πρόσθεσε σχετικά: «Νομίζω θα πετύχουμε αυτό τον στόχο».

Παράλληλα, ο κ. Φλαμπουράρης χαρακτήρισε την συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού ως «διαδικασία παράλογων μονολόγων» υποστηρίζοντας πως μόνο οι υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «προσπαθούν να θυμίσουν την προσπάθεια μας για συγκράτηση του κοινωνικού ιστού με την οδυνηρή ολοκλήρωση μνημονίων. Μόνο έτσι αποκτά η χώρα προοπτική για καλύτερο αύριο».

Αν σου άρεσε κάνε