Υποψήφιος στο Βόρειο Τομέα Αθηνών ο Γεωργιάδης

Υποψήφιος στο Βόρειο Τομέα Αθηνών ο Γεωργιάδης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 17:45 Δημιουργία 20/12/18, 17:27

Με βολές κατά της συγκυβέρνησης για τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και για την υπόθεση της Novartis, ανακοίνωσε ο Άδωνης Γεωργιάδης την υποψηφιότητά του στο Βόρειο Τομέα Αθηνών, παρουσία του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά και άλλων γαλάζιων στελεχών, στη χθεσινή ομιλία του, σε εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κηφισιάς.

Μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. σημείωσε ότι «Έχω δεχθεί απίστευτη λάσπη από αυτούς που κυβερνούν, τα τελευταία 4 χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ, 4 “μαύρα” χρόνια για την Ελλάδα. Με έχουν κατηγορήσει σχεδόν για τις 10 πληγές του Φαραώ. Όλη αυτή η λάσπη, όλες αυτές οι ύβρεις, όλος αυτός ο πόλεμος δεν με πτοούν” δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ.Γεωργιάδης στην ομιλία του. Κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι ενδιαφέρεται μόνο για τη μηχανορραφία, τη συνωμοσία και το ψέμα, καθώς και ότι κορόιδεψε τους Έλληνες, δίχασε τον ελληνικό λαό και έδωσε τη Μακεδονία».

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης επέμεινε ότι υπήρξε συναλλαγή στο Σκοπιανό, ότι ο κ.Τσίπρας “έδωσε τη Μακεδονία για να πάρει τις συντάξεις” και υπογράμμισε πως “όποιος δεν το βλέπει, είναι τυφλός», προσθέτοντας ότι “εμάς η σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία μας πονάει.”

Εκτίμησε πάντως ότι ο κυβερνητικός εταίρος δε θα ρίξει την κυβέρνηση για τη συμφωνία των Πρεσπών λέγοντας: “Μην έχετε καμία αμφιβολία, μεταξύ Μακεδονίας και καρέκλας ο Πάνος Καμμένος αγαπάει την καρέκλα”.

Είπε ότι δεν έχει αισθανθεί μεγαλύτερη οργή στη ζωή του από ότι με τη “σκευωρία που έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ” για την υπόθεση της Novartis και δήλωσε: “Μας έχουν ψάξει όσο δεν έχουν ψάξει Έλληνα πολιτικό τα τελευταία 30 χρόνια. Και τι βρήκαν; Τίποτα. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Ότι με τη βούλα του ΣΥΡΙΖΑ είμαστε οι πιο καθαροί πολιτικοί του πλανήτη.”

Ο κ.Γεωργιάδης τόνισε ακόμα ότι δεν πρέπει να χαθεί ούτε μισή ψήφος, καθώς στις 26 Μαΐου έχουμε ευρωεκλογές, “άρα ό,τι και να κάνει ο κ. Τσίπρας, ο ελληνικός λαός θα έχει την ευκαιρία να του δείξει τα αληθινά του αισθήματα” και υπογράμμισε ότι: “Πρέπει να δώσουμε στον Κυριάκο Μητσοτάκη την ευκαιρία να γίνει πρωθυπουργός με κραταιά πολιτική ισχύ, τέτοια που δεν θα επιτρέψει κανένα μετεκλογικό παιχνίδι στον Αλέξη Τσίπρα και στην παρέα του.”

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο τέως πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο έτερος αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Κωστής Χατζηδάκης, οι βουλευτές, Γιάννης Βρούτσης, Όλγα Κεφαλογιάννη, Βασίλης Κικίλιας, Γιάννης Τραγάκης, Κώστας Σκρέκας, Γιώργος Στύλιος, Κώστας Βλάσης, Μάκης Βορίδης, Έλενα Ράπτη, Ιάσων Φωτήλας, Γιώργος Κατσιαντώνης, Δημήτρης Σταμάτης, Νικήτας Κακλαμάνης, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Χαράλαμπος Αθανασίου και Θανάσης Καββαδάς, οι πρώην υπουργοί της Ν.Δ., Θοδωρής Ρουσόπουλος και Κώστας Κουκοδήμος, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής της Ν.Δ., Γιώργος Πατούλης, πολιτευτές και κομματικά στελέχη.

Αν σου άρεσε κάνε