Μεγαλοπρεπές «άδειασμα» Καμμένου σε Σγουρίδη

Μεγαλοπρεπές «άδειασμα» Καμμένου σε Σγουρίδη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 16:56 Δημιουργία 28/12/18, 16:13

Η... Βαβέλ που επικρατεί στο εσωτερικό των ΑΝΕΛ συνεχίζεται, με το τελευταίο «επεισόδιο» να αφορά το «άδειασμα» του Πάνου Καμμένου στον Παναγιώτη Σγουρίδη, μετά τις αναφορές του αντιπροέδρου του κόμματος για θερμό συμβάν στο Αιγαίο, νωρίτερα την Παρασκευή.

Με ανάρτηση του στο Twitter, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας πήρε ξεκάθαρες αποστάσεις από τα λεγόμενα Σγουρίδη, κάνοντας μάλιστα λόγο για «θεωρίες φαντασίας».

«Οι θεωρίες φαντασίας περί δήθεν θερμών επεισοδεων ούτε βάση έχουν ούτε εξυπηρετούν την Ελλάδα . Είμαστε η πιο ασφαλής χώρα της περιοχής που σέβεται το διεθνές δίκαιο και τους κανόνες καλής γειτονίας. Καλή πρωτοχρονιά» έγραψε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.


Στο μεταξύ, οι δηλώσεις Σγουρίδη έχουν ανεβάσει το θερμόμετρο στους κόλπους της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τη ΝΔ να επιτίθεται εκ νέου στην κυβέρνηση.

Νωρίτερα, σε σχετική του δήλωση, ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ σημείωσε πως «οι δηλώσεις Σγουρίδη για το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου με την Τουρκία, σε συνδυασμό μάλιστα με την τύχη της συμφωνίας των Πρεσπών είναι αδιανόητες.

Όπως αδιανόητο και επικίνδυνο είναι ότι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και ο Υπουργός Εξωτερικών και Πρωθυπουργός δεν τις καταδίκασαν αμέσως, αφήνοντας έτσι να διακινούνται σενάρια που εκθέτουν την Ελλάδα διεθνώς, καθώς προκαλούν εύλογα ερωτήματα για τον τρόπο που χειρίζεται η κυβέρνηση τα ζωτικά συμφέροντα της χώρας» κατέληξε ο κ. Κουμουτσάκος.

Αν σου άρεσε κάνε