Κρίση στους ΑΝΕΛ: Ο Σγουρίδης υπέβαλε παραίτηση προς τον Καμμένο

Κρίση στους ΑΝΕΛ: Ο Σγουρίδης υπέβαλε παραίτηση προς τον Καμμένο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 18:31 Δημιουργία 28/12/18, 17:24

Με καταιγιστικό ρυθμό έρχονται οι εξελίξεις από το εσωτερικό των ΑΝΕΛ για Παρασκεύη, με τον αντιπρόεδρο του κόμματος, Παναγιώτη Σγουρίδη, να θέτει την παραίτηση του στον Πάνο Καμμένο.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στο ρ/σ ΣΚΑΪ, μέσω sms που έστειλε στον Πάνο Καμμένο έθεσε την παραίτηση του στη διάθεση του.

Όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος του κόμματος,«μετά από μία απάντηση που έδωσα σε ένα υποτιθέμενο σενάριο, για να μη δημιουργήσω προβλήματα στην κυβέρνηση και στον Πάνο Καμμένο, έθεσα την παραίτησή μου από αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, στη διάθεση του προέδρου των ΑΝΕΛ».

Πάντως, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η παραίτηση δεν έγινε δεκτή.

Αφορμή για την υποβολή της παραίτησης είναι οι δηλώσεις του κ. Σγουρίδη το πρωί σε ραδιοφωνικό σταθμό ο οποίος ερωτηθείς για την συμφωνία των Πρεσπών υποστήριξε ότι μπορεί να προκύψουν γεγονότα και να καθυστερήσουν την κύρωση της συμφωνίας: «Ένα θερμό επεισόδιο. Το απεύχομαι αλλά όλα μπορούν να συμβούν»... Και έσπευσε βέβαια να δηλώσει- γιατί η δήλωσε μπορεί να πυροδοτήσει πολλά σενάρια- ότι «κατηγορηματικά δεν επενδύει σε κάτι τέτοιο».

Τις δηλώσεις του αντιπροέδρου των ΑΝΕΛ έσπευσε να αποδοκιμάσει ευθέως λίγη ώρα αργότερα ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος. Σε ανάρτησή του έκανε λόγο για «θεωρίες φαντασίας».

«Οι θεωρίες φαντασίας περί δήθεν θερμών επεισοδιών ούτε βάση έχουν ούτε εξυπηρετούν την Ελλάδα, Είμαστε η πιό ασφαλής χώρα της περιοχής που σέβεται το διεθνές δίκαιο και τους κανόνες καλής γειτονίας. Καλή πρωτοχρονιά».

Αν σου άρεσε κάνε