Άδωνις κατά Πολάκη: Γνώριζε τον προστατευόμενο μάρτυρα, να διωχθεί για εσχάτη προδοσία

Άδωνις κατά Πολάκη: Γνώριζε τον προστατευόμενο μάρτυρα, να διωχθεί για εσχάτη προδοσία

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 11:12 Δημιουργία 02/01/19, 11:07

«Μπαρούτι» με το... «καλημέρα» της νέας χρονιάς έχει μυρίσει εκ νέου στην εγχώρια πολιτική σκηνή, όπου σημειώνεται ακόμη ένα θερμό επεισόδιο στην κόντρα του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Παύλο Πολάκη, στη «σκιά» της πολύκροτης υπόθεσης της Novartis.

Συγκεκριμένα, μετά τη χθεσινή προκλητική ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, στον απόηχο της δίωξης σε βάρος του Νίκου Μανιαδάκη, που φαίνεται ότι είναι ένας από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες, ο κ. Γεωργιάδης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του κ. Πολάκη, τονίζοντας πως «πλέον έχει ενοχοποιήσει τον εαυτό του για εσχάτη προδοσία, καθώς φέρεται να γνώριζε τον προστατευόμενο μάρτυρα, γεγονός που διώκεται ποινικά».

«Θα πάει φυλακή αναγκαστικά, μπορεί να μην ξέρει από νομικά, αλλά άγνοια νόμου δεν επιτρέπεται», επεσήμανε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, δηλώνοντας πως «το πρώτο που πρέπει να μας απασχολήσει σήμερα είναι να ελέγξει ο Άρειος Πάγος τις καταγγελίες».

«Απαιτώ σήμερα κιόλας από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να ενημερώσει την Ελληνική Δημοκρατία για το αν ισχύον όσα καταγγέλλονται. Αν η εισαγγελέας Διαφθοράς έχει παραβιάσει το νόμο, αυτό πρέπει να το ξέρουμε», τόνισε ο ίδιος χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Γεωργιάδης υπενθύμισε ακόμα ότι ο δικηγόρος του προστατευόμενου μάρτυρα είναι γνωστός νομικός αριστερών αντιλήψεων: «Ο ίδιος είπε ότι στην Ελλάδα έχει καταλυθεί το Κράτος Δικαίου. Δεν το λέει ο Άδωνις, δεν το λέει ο Βορίδης, το λέει ο συγκεκριμένος δικηγόρος».

Αν σου άρεσε κάνε