Αλληλοεκβιασμοί μεταξύ Τσίπρα και Καμμένου, τονίζει το ΚΙΝΑΛ

Αλληλοεκβιασμοί μεταξύ Τσίπρα και Καμμένου, τονίζει το ΚΙΝΑΛ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:15 Δημιουργία 08/01/19, 14:10

Το κλίμα στη συνεργασία των Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Καμμένου, με αφορμή το διαφαινόμενο διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τη συμφωνία των Πρεσπών, καυτηρίασε ο Παύλος Χρηστίδης, με συνέντευξη του την Τρίτη στο ΣΚΑΪ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής ανέφερε πως «πρέπει να ξεκαθαρίσει όλο αυτό το παιχνίδι που γίνεται ανάμεσα στον κ. Τσίπρα και στον κ. Καμμένο, η χώρα δεν μπορεί να σέρνεται με τα γούστα του ενός και του άλλου» προσθέτοντας ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πολιτικά δεν στέκεται».

«Έχουν πιάσει ανασφάλειες τους βουλευτές και τους υπουργούς και του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, όπως τον κ. Παπαχριστόπουλο, την κ. Χρυσοβελώνη, την κ. Κουντουρά και πολλούς άλλους ακόμα οι οποίοι είναι άνθρωποι που ξεκίνησαν από την Ν.Δ. και θα καταλήξουν στον ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιοι βουλευτές. Ο κ. Καμμένος δεν ελέγχει την κοινοβουλευτική του ομάδα και είναι πάρα πολύ πιθανό να δούμε ξανά μια από τις γνωστές πιρουέτες τις οποίες έχουμε δει τόσες πολλές φορές» εκτίμησε ο κ. Χρηστίδης.

Σημείωσε παράλληλα ότι και στην ίδια την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αρχίσει να ασφυκτιούν επειδή δεν ξέρουν τι θα τους ξημερώσει. «Ο κ. Τσίπρας έχει δείξει ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να προχωρήσει σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία, χωρίς να λαμβάνει καν υπόψη του την κοινοβουλευτική του ομάδα. Όμως τα προβλήματα “τρέχουν”, οι εξελίξεις γύρω από τη χώρα είναι εδώ, τα μακροοικονομικά στοιχεία είναι εξαιρετικά δυσοίωνα. Ο κ. Τσίπρας νομίζει ότι θα ξαναπάρει την μπάλα στα χέρια του και θα παίζει με τη χώρα» πρόσθεσε, συμπληρώνοντας ότι «οι δημοκρατικοί και προοδευτικοί πολίτες της χώρας χρειάζονται μια αλλαγή και αυτήν δεν μπορούν να τη φέρουν στη χώρα ούτε ο κ. Τσίπρας ούτε ο κ. Μητσοτάκης».

Αν σου άρεσε κάνε