Την Παρασκευή «κληρώνει» για το «διαζύγιο» των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Την Παρασκευή «κληρώνει» για το «διαζύγιο» των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 23:48 Δημιουργία 08/01/19, 21:25

Για την Παρασκευή «κλείδωσε», όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το κρίσιμο ραντεβού των κυβερνητικών εταίρων, λίγες μέρες μετά τη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ και ενώ το πολιτικό «διαζύγιο» τους είναι προ των πυλών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν τα επιτελεία των δύο κομμάτων, το κρίσιμο ραντεβού δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί νωρίς το πρωί της Τετάρτης, όπως φημολογούνταν νωρίτερα την Τρίτη.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την διευθύντρια ειδήσεων και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του τηλεοπτικού σταθμού Star, Μάρα Ζαχαρέα, ζητώντας της να μεταφερθεί για την Παρασκευή -αντί για αύριο, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί- η εμφάνισή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι θα προηγηθεί, την ίδια ημέρα, η συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, και γι' αυτό και η συνέντευξή του θα πρέπει να δοθεί την ίδια ημέρα, μετά τη συνάντηση αυτή.

Ο λόγος φαίνεται πως είναι η επίσημη επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ στην Ελλάδα στις 10 και 11 Ιανουαρίου, με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να θέλουν να δώσουν μια εικόνα... ενότητας του κυβερνητικού συνασπισμού, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις κυβερνητικές προστριβές.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ, από την οποία αναμένεται να προκύψουν πολιτικές εξελίξεις και να αποφασιστεί εάν το κόμμα του Πάνου Καμμένου θα παραμείνει στον κυβερνητικό συνασπισμό ή θα επιλέξει να αποχωρήσει.

Αν σου άρεσε κάνε