Σφοδρή επίθεση Μαξίμου σε Μητσοτάκη μέσω Αυγενάκη

Σφοδρή επίθεση Μαξίμου σε Μητσοτάκη μέσω Αυγενάκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:25 Δημιουργία 09/01/19, 14:15

Πυρά κατά της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη το Μέγαρο Μαξίμου, για τα όσα ανέφερε νωρίτερα μέσα στην Τετάρτη ο γραμματέας της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το ρόλο του Προκόπη Παυλόπουλου σε περίπτωση κυβέρνησης μειοψηφίας.

Σε σχετική ανακοίνωση, οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα αναφέρουν πως «ο Γραμματέας της ΝΔ, κ. Αυγενάκης, ξεπέρασε σήμερα τον εαυτό του.

Όχι μόνο ενέπλεξε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε σενάρια συνταγματικής εκτροπής, σε περίπτωση που η κυβέρνηση εξασφαλίσει ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά δήλωσε και ότι η ΝΔ "δε θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια".»

Συνεχίζοντας, οι κυβερνητικές πηγές τονίζουν πως «για κακή τύχη του κ. Αυγενάκη, υπάρχει κάτι που λέγεται Σύνταγμα. Εάν τον ενοχλεί, μπορεί να μοιραστεί τις ανησυχίες του με τους συνομιλητές και νοσταλγούς του Παττακού που υπάρχουν στο κόμμα του, αφού πρώτα ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθαρίσει εάν συμμερίζεται ή αποδοκιμάζει αυτές τις απόψεις.

Σε κάθε περίπτωση, επειδή ο πανικός της ΝΔ είναι έκδηλος, τη διαβεβαιώνουμε ότι η κυβέρνηση είναι σταθερή και εάν έχει αμφιβολίες, δεν έχει παρά να υποβάλλει πρότασης δυσπιστίας» καταλήγει η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου.

Αν σου άρεσε κάνε