Ζητούν δημοψήφισμα για τις Πρέσπες οι ΑΝΕΛ

Ζητούν δημοψήφισμα για τις Πρέσπες οι ΑΝΕΛ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 09:40 Δημιουργία 14/01/19, 09:24

Με νέα επικοινωνιακά τρικ επιχειρούν οι ΑΝΕΛ να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, στον απόηχο του διαζυγίου με τον ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας εκ των υστέρων τη διενέργεια δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών, παράλληλα με τις ευρωεκλογές, ενώ γνωρίζουν πολύ καλά ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει.

«Διακηρυγμένη εδώ και καιρό η θέση των ΑΝΕΛ για τη Συμφωνία των Πρεσπών», δήλωσε σήμερα το πρωί ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης.

«Είχαμε διατυπώσει την αντίδραση και την άρνησή μας η ονομασία να περιλαμβάνει το όνομα “Μακεδονία”», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Τοσουνίδης.

«Σε όσους επικαλούνται την κοινωνική πλειοψηφία, εμείς επαναλαμβάνουμε πάνω να στήσουμε την κάλπη του δημοψηφίσματος πλάι στις κάλπες των ευρωεκλογών. Και ο ελληνικός λαός θα έπρεπε να έχει το δικαίωμα του δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ.

Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Τοσουνίδης σημείωσε ότι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος «δεν είναι συνεπής με τη γραμμή του κόμματος».

Τέλος, αναφερόμενος στον κ. Καμμένο, τόνισε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ «έφυγε από τα σαλόνια της εξουσίας και πήρε τον δρόμο της συνείδησης».

Αν σου άρεσε κάνε