Σγουρίδης: Αντάλλαξαν την καρέκλα με την ψήφο εμπιστοσύνης

Σγουρίδης: Αντάλλαξαν την καρέκλα με την ψήφο εμπιστοσύνης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:35 Δημιουργία 14/01/19, 09:57

Πυρά κατά της Έλενας Κουντουρά και του Βασίλη Κόκκαλη για την απόφασή τους να στηρίξουν την κυβέρνηση ώστε να παραμείνουν στην υπουργική καρέκλα εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης, προαναγγέλοντας τη διαγραφή τους.

«Εχουν πάρει πολιτικά ανταλλάγματα από τη στιγμή που παραμένουν στις υπουργικές τους θέσεις και δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης», τόνισε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης στον ΣΚΑΪ αναφερόμενος στην κα Κουντουρά και στον κ. Κόκκαλη, ενώ πρόσθεσε ότι « αυτοί είναι που έχουν κάνει το χειρότερο αδίκημα, για την καρέκλα».

«Φαίνεται ότι διαπραγματεύονται με την κυβέρνηση για μια ψήφο», συμπλήρωσε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, υπογραμμίζοντας ότι η στάση τους ενοχλεί καθώς αυτοί οι άνθρωποι, σε αντίθεση με τον κ. Ζουράρη και τον κ. Παπαχριστόπουλο, δεν μιλούσαν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. «Αν κάποιοι παίζουν προσωπικά παιχνίδια εμείς ως ΑΝΕΛ θα τους διαγράψουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος δε στις δηλώσεις της κας Κουντουρά στο ΑΠΕ, ότι στηρίζει ξεκάθαρα την κυβέρνηση, είπε ότι έτσι θέτει τον εαυτό της έκτος κινήματος.

«Ο κ. Κουίκ είχε θέσει τον εαυτό του έκτος κινήματος εδώ και πάρα πολύ καιρό. Κάποιοι έχουν το ανάστημα και παραιτούνται τους άλλους ας τους κρίνει ο λαός», πρόσθεσε. Τέλος, σημείωσε ότι ο κ. Παπαχριστόπουλος έχει ξεκαθαρίσει ότι θα ψηφίσει τη συμφωνία και θα παραδώσει την έδρα του, είναι μια θέση καθαρή, εκφρασμένη εξαρχής.

Αν σου άρεσε κάνε