Κατσίκης: Προδότες όσοι παραμένουν στην κυβέρνηση

Κατσίκης: Προδότες όσοι παραμένουν στην κυβέρνηση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 10:47 Δημιουργία 14/01/19, 10:14

Με αιχμηρούς χαρακτηρισμούς τοποθετήθηκε ο Κώστας Κατσίκης των ΑΝΕΛ, για όσους βουλευτές του κόμματος παραμένουν στην κυβέρνηση, παρά την αποχώρηση του Πάνου Καμμένου από αυτήν, προαναγγέλοντας και τη διαγραφή τους.

Ειδικότερα, ο κ. Κατσίκης, χαρακτήρισε σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, αποστάτες και προδότες όσους βουλευτές του κόμματος παραμένουν στην κυβέρνηση, μετά το χθεσινό «διαζύγιο» που εξήγγειλε ο ο αρχηγός του κόμματος Πάνος Καμμένος.

Η κα Κουντουρά έχει ευεργετηθεί πάρα πολύ από τον Πάνο Καμμένο και με την δήλωσή της θέτει τον εαυτό της εκτός κινήματος δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο κ. Κατσίκης.

Δεν θα την έκανε ο Τσίπρας Υπουργό αν δεν το είχε εισηγηθεί την υπουργοποίηση της ο Πάνος Καμμένος, προσέθεσε.

Συνέχισε χαρακτηρίζοντας αποστάτες όσα από τα στελέχη των ΑΝΕΛ παραμένουν στην κυβέρνηση, σημειώνοντας ότι σε αυτό ακριβώς το σημείο είναι η διαφωνία των πρώην εταίρων.

Ο πρωθυπουργός αντί να καρατομήσει αυτούς που ο Πάνος Καμμένος του ζήτησε, αυτός τους κρατάει στην κυβέρνηση, τόνισε ο κ. Κατσίκης.

Είπε ακόμη ότι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ που πάνε με τον ΣΥΡΙΖΑ έχουν προδώσει τους ψηφοφόρους τους γιατί έχουν εκλεγεί με μια κεντροδεξιά και δεξιά ατζέντα.

Αν σου άρεσε κάνε