Σπυράκη: «Βιώνουμε το πιο μαϊμού διαζύγιο»

Σπυράκη: «Βιώνουμε το πιο μαϊμού διαζύγιο»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 13:23 Δημιουργία 14/01/19, 13:20

«Βιώνουμε το πιο στημένο, το πιο μαϊμού, το πιο σικέ διαζύγιο που έχουμε ζήσει ποτέ», δήλωσε η Εκπρόσωπος Τύπου και ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη, μιλώντας στο OPEN και σχολιάζοντας την αποχώρηση Καμμένου από την κυβέρνηση.

Η ίδια έκανε λόγο για a la carte αντιμετώπιση των βουλευτών των ΑΝΕΛ από τον κ. Καμμένο, ο οποίος δεν προχωρά σε διαγραφή του κ. Παπαχιστόπουλου και του κ. Ζουράρι, παρότι δίνουν την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνηση.

Στόχος σύμφωνα με την κυρία Σπυράκη, είναι η «παραμονή του κ. Τσίπρα όσο το δυνατόν περισσότερο».

«Εάν ο κ. Καμμένος δεν ήθελε να περάσει η συμφωνία των Πρεσπών (...) εκείνο που έπρεπε να κάνει καταρχάς ήταν να υπερψηφίσει τη πρόταση δυσπιστίας της Ν.Δ. τον Ιούνιο. Δεν το έκανε. Τώρα έχει μια ευκαιρία να πει στους βουλευτές του να μη δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτήν την κυβέρνηση. Ούτε τώρα το κάνει», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Αντιθέτως, σύμφωνα με την κυρία Σπυράκη, ο κ. Καμμένος συμφώνησε με τον κ. Τσίπρα και να παραμείνει ο ίδιος αρχηγός Κοινοβουλευτικής Ομάδος και έτσι να έχει τα κοινοβουλευτικά προνόμια που αντιστοιχούν σε αυτόν, και ο κ. Τσίπρας να έχει ψήφο εμπιστοσύνης που σημαίνει ότι ο κ. Τσίπρας μπορεί να περάσει τις Πρέσπες.

Αν σου άρεσε κάνε