Αποχωρώ με ψηλά το κεφάλι, υποστήριξε ο Καμμένος

Αποχωρώ με ψηλά το κεφάλι, υποστήριξε ο Καμμένος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:41 Δημιουργία 14/01/19, 14:38

«Φεύγω με το κεφάλι ψηλά» ανέφερε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πάνος Καμμένος από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, σε μια συνέντευξη Τύπου κατά την οποία ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ προχώρησε σε απολογισμό της θητείας του στο ΥΠΕΘΑ, στο πλαίσιο της αποχώρησης της κυβέρνησης του από την κυβέρνηση.

Στην τελετή παρέστησαν σύσσωμη η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του υπουργείου -εκτός του Α/ΓΕΕΘΑ, ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη, που εκείνη την ώρα είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλεξή Τσίπρα.

Ο ΥΠΕΘΑ στην ομιλία του μεταξύ άλλων τόνισε πως φεύγει από την θέση του με ψηλά το κεφάλι, ενώ σημείωσε πως θεωρεί σημαντικότερό επίτευγμα της θητείας του τη διατήρηση της συνοχής του στρατεύματος παρά τις τεράστιες μειώσεις στο προϋπολογισμό του υπουργείου.Ο κ. Καμμένος ευχαρίστησε το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό για την άψογη συνεργασία που είχαν όλο αυτό τον καιρό, προσθέτοντας, βουρκωμένος, πως «αν έγιναν λάθη ζητώ δημοσίως συγνώμη αλλά θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι αυτά δεν έγιναν εσκεμμένα».

Τέλος ο κ. Καμμένος δήλωσε πως μέχρι να γίνουν οι κρίσεις τα καθήκοντα του απερχόμενου AΓΕΕΘΑ, ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη, αναλαμβάνει ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος.

Σημειώνεται πως η τελετή παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου Εθνικής Άμυνας από τον Πάνο Καμμένο στον Ευάγγελο Αποστολάκη θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 14/1 στις 12.00 στο υπουργείο.

Αν σου άρεσε κάνε