Σάλος με την ανεξαρτητοποίηση Κόκκαλη πριν τη διαγραφή του

Σάλος με την ανεξαρτητοποίηση Κόκκαλη πριν τη διαγραφή του

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 15:23 Δημιουργία 14/01/19, 15:17

Σάλος έχει προκληθεί στον πολιτικό κόσμο, ο οποίος βρίσκεται σε έντονο αναβρασμό στη σκιά των εξελίξεων που πυροδοτούνται μετά την επισημοποίηση του «διαζυγίου» ΣΥΡΖΑ-ΑΝΕΛ, με την πληροφορία ότι ο Βασίλης Κόκκαλης είχε ανεξαρτητοποιηθεί δύο ημέρες πριν την ανακοίνωση της διαγραφής του από την ΚΟ του κόμματους του Πάνου Καμμένου, η οποία έγινε σήμερα, Δευτέρα.

Σημειώνεται πως ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ διέγραψε τον κ. Κόκκαλη, αφότου ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης δήλωσε ότι θα στηρίξει την κυβέρνηση, δίνοντας την ψήφο εμπιστοσύνης.

Ειδικότερα, η προεδρεύουσα της Ολομέλειας της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου ανήγγειλε από το βήμα του προεδρείου και την επιστολή του Πάνου Καμμένου, με την οποία γνωστοποιεί την διαγραφή του κ. Κόκκαλη, αλλά και την επιστολή του Βασίλη Κόκκαλη, με την οποία ανακοινώνει την ανεξαρτητοποίησή του.

Η κυρία Χριστοδουλοπούλου εξήγησε ότι και οι δύο επιστολές έχουν ημερομηνία πρωτοκόλλου 14 Ιανουαρίου, ωστόσο η ίδια πρόσθεσε ότι η επιστολή Κόκκαλη έχει γραφτεί στις 12 Ιανουαρίου.

Προχωρώντας σε διευκρινίσεις, η ίδια είπε ότι η επιστολή Κόκκαλη έχει μεν ημερομηνία 12 Ιανουαρίου, ωστόσο η ημερομηνία πρωτοκόλλου από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής είναι σημερινή, που σημαίνει ότι εστάλη σήμερα.

Αν σου άρεσε κάνε