Στους ΑΝΕΛ προσχώρησε ο Αριστείδης Φωκάς

Στους ΑΝΕΛ προσχώρησε ο Αριστείδης Φωκάς

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 10:30 Δημιουργία 15/01/19, 09:43

Στην ΚΟ των ΑΝΕΛ προσχώρησε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Αριστείδης Φωκάς.

Από το περιστύλιο της Βουλής ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος και ο κ. Φωκάς προχώρησαν στις ανακοινώσεις.

«Θα δώσουμε μάχη με τους ΑΝΕΛ από εδώ και πέρα», σημείωσε ο κ. Φωκάς ενώ ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τον καλωσόρισε στο κόμμα του και τον προσκάλεσε στη μάχη ενάντια στην κυβέρνηση που φέρνει προς ψήφιση τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά και κατά της αντιπολίτευσης που δεν συμπορεύεται με πρόταση μομφής.

«Καλωσορίζω τον κ. Φωκά στην ΚΟ των ΑΝΕΛ. Είναι ένας βουλευτής μαχητικός, της Β’ Θεσσαλονίκης. Μέχρι την Κυριακή δεν είχαμε μιλήσει ποτέ» ανέφερε ο Πάνος Καμμένος και συνέχισε:

«Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που ανταποκρίθηκε στο πατριωτικό κάλεσμα για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να αντισταθούμε απέναντι σε συμπολίτευση και αντιπολίτευση. Σε μία συμπολίτευση η οποία θέλει να ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών και να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση για τη συμφωνία των Πρεσπών και στην αντιπολίτευση η οποία κοροϊδεύοντας τον ελληνικό δεν ανταποκρίνεται στο κάλεσμά μας να καταθέσουμε από κοινού πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης με τη μόνη δέσμευση ότι η λύση που θα δοθεί δεν θα έχει τον όρο ‘Μακεδονία’. Ο κ. Φωκάς ήταν πάντα συνεπής, στις αρχές του και στις αρχές που εκπροσωπούμε οι Ανεξάρτητοι Ελληνες. Τον καλωσορίζω στην Κοινοβουλευτική Ομάδα».

Αν σου άρεσε κάνε