Και πάλι κατά των Πρεσπών η Κόλλια - Τσαρουχά

Και πάλι κατά των Πρεσπών η Κόλλια - Τσαρουχά

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 20:32 Δημιουργία 15/01/19, 20:25

Λίγες ώρες μετά από την παραίτηση της από τη θέση της υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, η βουλευτής των ΑΝΕΛ Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά τάχθηκε για μια ακόμα φορά κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, κατά την παρέμβαση της στη Βουλή στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Παρά τις ευχαριστίες στον Αλέξη Τσίπρα για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο της, η ίδια πέταξε «καρφιά» κατά του πρώην υπουργού Εξωτερικών τονίζοντας πως ο Νίκος Κοτζιάς όχι μόνο μας έφερε ένα αμετάφραστο κείμενο αλλά και ένα κείμενο εκβιαστικά όταν τότε έπρεπε να περάσουμε την ακύρωση του μέτρου για τις συντάξεις και άλλα μέτρα.

Υπογράμμισε πως οι «συναγωνιστές μου στους ΑΝΕΛ δεν κάναμε πίσω, μείναμε για να δοθούν πίσω σε όσους τους πήραν», φέρνοντας ως παράδειγμα τα αναδρομικά και να να μην κοπούν οι συντάξεις. «Δέχτηκα να με βρίζουν κάποιοι στην πόλη μου όταν πήγα να καταθέσω στεφάνι», υπογράμμισε.

Επεσήμανε πως «μπορεί να διαφωνούμε με τον εταίρο μας αλλά είναι καθαρός δεν έχει σκάνδαλα». Ακόμα, ανέφερε ότι «εμείς εδώ είμαστε κύριοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να καταθέσετε πρόταση μομφής. Κατα βάθος όμως δεν θέλετε να κάνετε κάτι. Οι ΑΝΕΛ είμαστε εδώ και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μην επικυρωθεί η συμφωνία. Είναι υποχρέωσή μας εφόσον επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ να μη δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης, ο μόνος που μπορεί είναι ο λαός».

«Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική», κατέληξε η κ. Κόλλια - Τσαρουχά.

Αν σου άρεσε κάνε