Γνωρίζουμε αυτούς που απειλούν τους βουλευτές, είπε η Γεροβασίλη

Γνωρίζουμε αυτούς που απειλούν τους βουλευτές, είπε η Γεροβασίλη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 18:20 Δημιουργία 16/01/19, 18:15

Η κυβέρνηση γνωρίζει τα στοιχεία και τα ονόματα αυτών που απειλούν διάφορους βουλευτές τις τελευταίες μέρες εν όψει της ψήφισης της συμφωνίας των Πρεσπών, όπως δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για την ψήφο εμπιστοσύνης.

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη χαρακτήρισε επωφελή τη συμφωνία των Πρεσπών ενώ ήταν ιδιαίτερα επικριτική για τα απειλητικά μηνύματα εναντίον βουλευτών που πρόκειται να ψηφίσουν τη συμφωνία, επιτιθέμενη στον Κυριάκο Μητσοτάκη επειδή, όπως είπε, δεν τις καταδικάζει.

«Αυτές οι πρακτικές όμως δεν θα περάσουν», ανέφερε η κυρία Γεροβασίλη σημειώνοντας ότι η οι Αρχές έχουν ήδη «στοιχεία και ονόματα» για τους δράστες των απειλών.

Εξάλλου, η ίδια τόνισε πως «ζητάμε την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης όχι επειδή βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια αλλά για να ολοκληρώσουμε όσα έχουν δρομολογηθεί και ξετυλίγονται μπροστά μας , δηλαδή την αναθεώρηση του Συντάγματος, την αύξηση του κατώτατου μισθού , η ρύθμιση των 120 δόσεων , ο νόμος της προστασία της α’ κατοικίας, η υλοποίηση της ιστορικής συμφωνίας με την Εκκλησία».

Αν σου άρεσε κάνε