Γεννηματά προς κυβέρνηση: Είστε πιο παλιοί από το παλιό

Γεννηματά προς κυβέρνηση: Είστε πιο παλιοί από το παλιό

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 20:41 Δημιουργία 16/01/19, 20:32

Τη θέση του Κινήματος Αλλαγής για την άμεση διεξαγωγή βουλευτικών εκλογών επανέλαβε η Φώφη Γεννηματά στη Βουλή το βράδυ της Τετάρτης, κατά την ομιλία της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

Η κ. Γεννηματά ξεκίνησε την ομιλία της με επίθεση στους ΑΝΕΛ και στον Πάνο Καμμένο, λέγοντας προς τον Αλέξη Τσίπρα πως «από δήθεν εκφραστής της ελπίδας αποδείχθηκε ότι εσείς ο ίδιος είστε πιο παλιός από το παλιό. Γίνατε το βαρίδι της δεξιάς. Δώσατε συγχωροχάρτι στην καραμανλική περίοδο. Ε, βέβαια, πως θα έφταιγε αλλιώς μόνο το ΠΑΣΟΚ;».

Συνεχίζοντας, η ίδια σημείωσε δηκτικά ότι «ο κ. Καμμένος έλεγε ότι θα σας μάθει να γράφετε με το δεξί αλλά εσείς το παρακάνετε και μόνο μ'αυτό υπογράφετε».

Καταδικάζοντας τις απειλές κατά βουλευτών, η κ. Γεννηματά ανέφερε πως «εμείς θα είμαστε σταθερά απέναντι σε όποιον προσπαθεί να περιορίσει την έκφραση του δημοκρατικού λόγου και θα σταθούμε δίπλα ακόμα και σ'αυτούς που πρωταγωνιστούσαν στις επιθέσεις κατά στελεχών του ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια».

Ακόμα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε προς τον πρωθυπουργό ότι «η Δημοκρατία στην Αθήνα έχει γνωρίσει πολύ καλύτερες μέρες από αυτές που γνωρίζει μαζί σας. Κάθε μέρα που περνά με εσάς πρωθυπουργό χάνονται ευκαιρίες για την χώρα και για κάθε Έλληνα και Ελληνίδα».

Επαναφέροντας τις διπλές αναφορές κατά ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, η κ. Γεννηματά υπογράμμισε πως «ο κ. Τσίπρας κούρασε δεν τον εμπιστεύεται ο ελληνικός λαός. Η δεξιά του κ. Μητσοτάκη δεν είναι η λύση, ενώ θεωρεί ότι μέσα από αυτή την πόλωση θα μαζέψει τα κομμάτια της για μια ακόμα φορά προτεραιότητα δεν είναι η χώρα».

«Ζητάμε καθαρή εντολή. Ας ανοίξει ο δρόμος για τις κάλπες με το όχι μας σε αυτή την ψηφοφορία» συμπλήρωσε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ.

Αν σου άρεσε κάνε