Κατσίκης: «Σύντομα θα γίνουμε δέκα» - Ο Καμμένος θα πάει στο συλλαλητήριο

Κατσίκης: «Σύντομα θα γίνουμε δέκα» - Ο Καμμένος θα πάει στο συλλαλητήριο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 11:52 Δημιουργία 18/01/19, 11:38

Την απόφαση του Πάνου Καμμένου να παραστεί στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, που θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα το μεσημέρι της Κυριακής, αποκάλυψε ο Κώστας Κατσίκης, ενώ, παράλληλα, ενίσχυσε τις φήμες που κάνουν λόγο για στημένο διαζύγιο των δύο πρώην κυβερνητικών εταίρων, με τις δηλώσεις του ότι οι ΑΝΕΛ θα στηρίξουν νομοσχέδια της κυβέρνησης αν ωφελούν το δημόσιο συμφέρον, αλλά και την εκτίμησή του (;) ότι η ΚΟ του κόμματός του θα φτάσει σύντομα τους 10 βουλευτές.

«Πολύ σύντομα η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ θα φτάσει τον αριθμό 10» δήλωσε ο Κώστας Κατσίκης στον ΘΕΜΑ 104,6 χωρίς, ωστόσο, να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Παράλληλα ανακοίνωσε ότι ο Πάνος Καμμένος θα πάει στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία το μεσημέρι της Κυριακής στο Σύνταγμα.


Διευκρίνισε, επίσης, στην ερώτηση αν οι ΑΝΕΛ θα στήρίξουν το επόμενο διάστημα νομοσχέδια της κυβέρνησης ότι «εμείς δεν κάνουμε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. Εάν κρίνουμε ότι κάτι ωφελεί το δημόσιο συμφέρον θα το στηρίζουμε. Εάν είναι κάτι θετικό θα στο στηρίζουμε πάντα όχι μόνο με αυτή την κυβέρνηση αλλά και με τις επόμενες».

Όσον αφορά τον χαρακτηρισμό «αποστάτες» για τους βουλευτές-υπουργούς των ΑΝΕΛ που στήριξαν την κυβέρνηση ο Κώστας Κατσίκης είπε ότι «δεν παίρνω πίσω τον χαρακτηρισμό αποστάτες. Όταν μπήκαν στην οικογένεια των ΑΝΕΛ μπήκαν στη βάση των αρχών και έδωσαν όρκο να τις τηρούν εντούτοις εν τοις πράγμασι το αντίθετο έκαναν».

«Ας δούμε τα επόμενα βήματά τους, θα ενσωματωθούν στον ΣΥΡΙΖΑ, θα συνυπάρχουν απλά, θα βρουν κάποιο φορέα για να εκφραστούν;» κατέληξε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Αν σου άρεσε κάνε