Απασφαλίζει ο Καμμένος μετά τη μήνυση Κοτζιά

Απασφαλίζει ο Καμμένος μετά τη μήνυση Κοτζιά

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:29 Δημιουργία 19/01/19, 14:14

Σε βαρείς υπαινιγμούς κατά του πρωτεργάτη της Συμφωνίας των Πρεσπών Νίκου Κοτζιά προχώρησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ από τον προσώπικό του λογαριασμό στο Twitter, έπειτα από τη μήνυση της κίνησης ΠΡΑΤΤΩ του πρώην ΥΠΕΞ για παράνομες και ακραίες μεθοδεύσεις, με αναφορές στις συκοφαντίες Καμμένου.

«ΔΙΑ-ΠΡΑΤΤΩ: ρήμα το συναντάμε συχνά σε εκφράσεις όπως «διαπράττει προδοσία» η «διαπράττει έγκλημα» δεν συνηθίζεται συχνά για καλό σκοπό», έγραψε ο κ. Καμμένος στον προσωπικό του λογαριασμό.


Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το ΠΡΑΤΤΩ ανακοίνωσε την προσφυγή του στη Δικαιοσύνη ««ως συνέχεια των δύο προσφυγών που ήδη έχουν γίνει για παράνομες και ακραίες μεθοδεύσεις σε βάρος του».

Στην ανακοίνωση αναφέρει, μεταξύ άλλων ότι «η παρούσα προσφυγή είναι πράξη προάσπισης της δημοκρατίας από εκείνους που θέλουν να την φθείρουν. Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα στον κύριο Καμμένο να εκθέσει ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης τις συκοφαντίες, ύβρεις και ψέματά του. Με την προσφυγή θα καταφανεί ότι ο εν λόγω κύριος είναι ο «Εθνικός ψεύτης» και ένας κοινός συκοφάντης».

Αν σου άρεσε κάνε