Καμμένος VS Τσίπρα και το σόου συνεχίζεται...

Καμμένος VS Τσίπρα και το σόου συνεχίζεται...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 08:48 Δημιουργία 21/01/19, 08:45

Γελάνε στην αντιπολίτευση με τα απανωτά σόου του Πάνου Καμμένου, ο οποίος επιδιώκει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, που τον… οδηγούν εκτός Βουλής.

Όλες οι τελευταίες δημοσκοπήσεις που έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας μετά το προσυμφωνημένο «διαζύγιό» του με τον Αλέξη Τσίπρα, καταγράφουν την απόλυτη απαξίωση της κοινής γνώμης προς τους ΑΝΕΛ, καθώς ακόμα και το κόμμα της κυρίας Κωνσταντοπούλου κινείται υψηλότερα…

Στο πλαίσιο αυτό και με βάση τα νέα παραληρήματα του πρώην ΥΠΕΘΑ, στελέχη της ΝΔ εκφράζουν την πεποίθηση ότι πολύ σύντομα ο κ. Καμμένος θα βάλει στο «στόχαστρο» του και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.

Όπως επισημαίνουν οι ίδιοι πολιτικοί παράγοντες, ο άλλοτε κυβερνητικός εταίρος έχει ξεκινήσει τον «χορό» με τον Νίκο Κοτζια , θα συνεχίσει με τα στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου και θα καταλήξει στον πρωθυπουργό.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε casus belli (αιτία πολέμου) με την κυβέρνηση και τον κ. Τσίπρα , την παραμονή των Κόκκαλη και Κουντουρά στο κυβερνητικό σχήμα.

Η τοποθέτηση αυτή έχει τον χαρακτήρα του τελισγράφου προς τον κ. Τσίπρα, ο οποίος μετά την ψηφοφορία για την συμφωνία των Πρεσπών θα προχωρήσει σε ανασχηματισμό.

Αν σου άρεσε κάνε