Τι απαντά η ΔΗΜΑΡ για τη διαγραφή Θεοχαρόπουλου από το ΚΙΝΑΛ

Τι απαντά η ΔΗΜΑΡ για τη διαγραφή Θεοχαρόπουλου από το ΚΙΝΑΛ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:23 Δημιουργία 21/01/19, 14:18

Την ξεκάθαρη άρνηση της ΔΗΜΑΡ για τη διαγραφή του Θανάση Θεοχαρόπουλου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής, λόγω της στήριξη στη συμφωνία των Πρεσπών, εκφράζουν από την Αγίου Κωνσταντίνου.

Με σχετική ανακοίνωση, από τη ΔΗΜΑΡ αναφέρουν πως «η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ διέγραψε τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, λόγω της απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Η απόφαση αφορά τη ΔΗΜΑΡ, δεδομένου ότι είναι του κόμματος και όχι προσωπική» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Επίσης, η ΔΗΜΑΡ αναφέρεται και στο ζήτημα της βουλευτικής έδρας. «Υπενθυμίζουμε ότι η παρουσία του Θανάση Θεοχαρόπουλου στη Βουλή είναι αποτέλεσμα της συμφωνίας των κομμάτων ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ για την κοινή εκλογική κάθοδο το 2015. Μέχρι τώρα δημόσια γνωρίζαμε από την απόφαση της Φώφης Γεννηματά ότι η διαγραφή έγινε εξαιτίας της απόφασης της ΔΗΜΑΡ για το ΝΑΙ. Τώρα έκπληκτοι ακούμε και την απαίτηση για την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ και από τη Βουλή!», σημειώνει και καταλήγει:

«Η ΔΗΜΑΡ πήρε μια καθαρή θέση σε ένα εθνικό θέμα αρχών. Αυτό φαίνεται ορισμένοι συνεχίζουν να μην το κατανοούν.

Ψυχραιμία!» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Αν σου άρεσε κάνε