Κεντροδεξιός με κοινωνικό πρόσημο, δηλώνει ο Αντώναρος

Κεντροδεξιός με κοινωνικό πρόσημο, δηλώνει ο Αντώναρος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 00:10 Δημιουργία 23/01/19, 23:56

Δήλωσε ότι ανήκει στο χώρο της κοινωνικής κεντροδεξιάς ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, ξεκαθαρίζοντας, παράλληλα, ότι δεν μετέχει στις διεργασίες της ακραίας δεξιάς.

«Δεν έχω καμιά επαφή και δεν μετέχω με κανένα τρόπο σε διεργασίες στον χώρο της ακραίας δεξιάς» τόνισε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναροςπροσθέτοντας μάλιστα ότι «Σε όλη μου τη ζωή και την πολιτική διαδρομή μου κινήθηκα και κινούμαι στα πλαίσια της κοινωνικής κεντροδεξιάς όπου και παραμένω αμετακίνητα».

Συγκεκριμένα, ο κ. Αντώναρος δήλωσε:

«Οι συνεχιζομενες στοχευμένες αθλιότητες κάποιων δημοσιογράφων και μέσων ενημέρωσης που επιμένουν να παραπληροφορούν την κοινή γνώμη δεν με αφορούν. Επαναλαμβάνω λοιπόν για πολλοστή φορά: Δεν έχω καμιά επαφή και δεν μετέχω με κανένα τρόπο σε διεργασίες στον χώρο της ακραίας δεξιάς. Σε όλη μου τη ζωή και την πολιτική διαδρομή μου κινήθηκα και κινούμαι στα πλαίσια της κοινωνικής κεντροδεξιάς όπου και παραμένω αμετακίνητα. Κύριο μέλημά μου είναι και σήμερα όπως πάντα η εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος και η εμπέδωση της κοινωνικής αλληλεγγύης.»

Αν σου άρεσε κάνε