Θ. Τζάκρη: Δολοφονική η επίθεση εναντίον μου, μέσα στο σπίτι ήταν το παιδί μου

Θ. Τζάκρη: Δολοφονική η επίθεση εναντίον μου, μέσα στο σπίτι ήταν το παιδί μου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 00:18 Δημιουργία 24/01/19, 00:11

Για «δολοφονική» επίθεση κάνει λόγο η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη, έπειτα από τη ρίψη μολότοφ στο σπίτι της, ενώ μέσα βρίσκονταν το παιδί της, οι γονείς και ο σύζυγός της, το βράδυ της Τετάρτης.

Καλεί δε, «όλες τις δυνάμεις της Δημοκρατίας, της προόδου και της ομαλότητας να υψώσουν αδιαπέραστο τείχος απέναντι στη φασιστική απειλή και να καταδικάσουν και να απομονώσουν τους φορείς αυτών των αποκρουστικών ιδεών και πράξεων», σε δηλώσεις της στο ΑΠΕ.

Ολόκληρη η δήλωση έχει ως εξής:

«Η σημερινή δολοφονική επίθεση στο σπίτι μου, τη στιγμή που ήταν μέσα η οικογένειά μου και το ανήλικο παιδί μου, χρεώνεται αποκλειστικά σε όλες αυτές τις πολιτικές δυνάμεις που η εμπάθειά τους τους τελευταίους μήνες έχει διχάσει τη χώρα και έχουν δώσει δικαίωμα και άνεση σε κάθε φασίστα και δολοφόνο να βγει προς τα έξω, να αισθανθεί δυνατός, να αισθανθεί ότι έσπασε την απομόνωσή του και ότι μπορεί πλέον να αναβιώσει τα τάγματα εφόδου.

Να μην αυταπατάται κανείς ότι ο διχασμός που προκάλεσαν αυτές οι πολιτικές δυνάμεις και η συμπόρευσή τους με τα ακροδεξιά στοιχεία συνιστούν το υπόβαθρο για την υποκίνηση όλων αυτών των δολοφονικών επιθέσεων.

Θέλω να στείλω σε όλους αυτούς τους δολοφόνους το μήνυμα ότι θα συνεχίσω σθεναρά να αγωνίζομαι για τις ιδέες και τα πιστεύω μου με γνώμονα πάντα το εθνικό συμφέρον.
Καλώ όλες τις δυνάμεις της Δημοκρατίας, της προόδου και της ομαλότητας να υψώσουν αδιαπέραστο τείχος απέναντι στη φασιστική απειλή και να καταδικάσουν και να απομονώσουν τους φορείς αυτών των αποκρουστικών ιδεών και πράξεων».

Αν σου άρεσε κάνε