«Ζυμώσεις» για Φώφη και Γιώργο

«Ζυμώσεις» για Φώφη και Γιώργο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:59 Δημιουργία 31/01/19, 14:50

Ακόμη και εντός της ημέρας ενδέχεται να συναντηθούν η Φώφη Γεννηματά και ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες.

Με «φόντο» τους νέους πολιτικούς συσχετισμούς στη «σκιά» των Πρεσπών και του «διαζυγίου» Τσίπρα-Καμμένου και ενόψει εκλογών το ραντεβού αυτό αναμένεται να επικεντρωθεί αφενός στο που θα πολιτευτεί ο πρώην πρωθυπουργός και αφετέρου στο ενδεχόμενο ένωσης του ΚΙΔΗΣΟ με το ΚΙΝΑΛ, μετά την απομάκρυνση της ΔΗΜΑΡ.

Πάντως, ο κ. Παπανδρέου θέλει να κάνει coke back με την υποψηφιότητά του στην Αχαϊα, ενώ ο αδερφός του, Νίκος Παπανδρέου θα βρίσκεται στην ευρωλίστα.

Σημειώνεται πως το επιτελείο της κυρίας Γεννηματά κρατά κλειστά χαρτιά για τον χρόνο και τόπο της συνάντησης της επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ με τον πρώην πρωθυπουργό.

Επισημαίνεται πως η συνάντηση για δύο θα γίνει στον απόηχο της διαφωνίας τους επί της Συμφωνίας των Πρεσπών, με τον κ. Παπανδρέου να έχει δεχτεί σφοδρή κριτική για τη θετική του στάση.

Αξίζει να τονιστεί ότι η κυρία Γεννηματά έχει ζητήσει από όλα τα κόμματα, που συμμετείχαν στη δημιουργία του Κινήματος Αλλαγής, να κάνουν ένα βήμα πίσω.

Να αναφέρουμε, τέλος, ότι στην αυριανή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΚΙΝΑΛ θα αποφασιστεί η ημερομηνία διεξαγωγής του έκτακτου συνεδρίου, αλλά και η ημέρα ψηφοφορίας των συνέδρων.

Αν σου άρεσε κάνε