Ανέκδοτα και «κωλοτούμπες» από Παπαχριστόπουλο για την παραίτησή του

Ανέκδοτα και «κωλοτούμπες» από Παπαχριστόπουλο για την παραίτησή του

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 13:10 Δημιουργία 01/02/19, 12:32

Το ίδιο ανέκδοτο επαναλαμβάνουν στους ΑΝΕΛ.

Πρώτος το είχε πει ο Βασίλης Κόκκαλης, δικαιολογώντας, γιατί δεν βρέθηκε στη συνεδρίαση του κόμματος, όταν τα στελέχη του Πάνου Καμμένου κλήθηκαν να αποφασίσουν, τι στάση θα κρατήσουν τόσο για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση όσο και για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σήμερα, η ίδια τραγελαφική δήλωση σημειώθηκε και από τον Θανάση Παπαχριστόπουλο, ο οποίος υποστήριξε πως χάλασε το αυτοκίνητό του, οπότε θα παραιτηθεί σήμερα μεν αργότερα δε.

Σημειώνεται πως ο βουλευτής των ΑΝΕΛ έχει προαναγγείλει την παραίτησή του για σήμερα, ωστόσο ακόμη δεν έχει προχωρήσει σε ανάλογη κίνηση.

«Θα παραιτηθώ εντός της ημέρας. Εγώ τον λόγο μου τον κρατάω. Απλώς θα καθυστερήσω λίγο να πάω στη Βουλή γιατί χάλασε το αυτοκίνητό μου», είπε στο ΣΚΑΪ ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Στη συνέχεια, πάντως, και αφότου συναντήθηκε με τον Νίκο Βούτση, ο ίδιος είπε ότι ο πρόεδρος της Βουλής του ζήτησε να διατηρήσει την έδρα του για 4-5 μέρες ακόμη, καθώς μέσα στην εβδομάδα θα ψηφιστεί το πρωτόκολλο για την ένταξη της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

Αν σου άρεσε κάνε