Και πάλι η ΝΔ κατά της κυβέρνησης για ανομία και εγκληματικότητα

Και πάλι η ΝΔ κατά της κυβέρνησης για ανομία και εγκληματικότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 15:10 Δημιουργία 01/02/19, 15:08

«Η πολιτική της ανοχής στην ανομία, που σταθερά εφαρμόζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, μετατρέπει το κέντρο της Αθήνας σε εμπόλεμη ζώνη», τονίζει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στην Ομόνοια.

Σύμφωνα με τον κ. Χαρακόπουλο, «η χθεσινή αιματηρή συμπλοκή δεκάδων αλλοδαπών στην Ομόνοια, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός Αφγανού και τον τραυματισμό άλλων τεσσάρων Πακιστανών και ενός Αφγανού, καταδεικνύει την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην πρωτεύουσα».

«Η κυβέρνηση και το κατ’ επίφαση υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχουν αφήσει -λόγω αποδεδειγμένης ανικανότητας και παρωχημένων ιδεοληψιών- στη μοίρα τους ολόκληρες οικιστικές ζώνες, που μαστίζονται από άγρια εγκληματικότητα. Συνοικίες της Αθήνας, μόλις σουρουπώσει, ενίοτε και κατά τη διάρκεια της ημέρας, γίνονται επικίνδυνες για τη σωματική ακεραιότητα κατοίκων, επαγγελματιών και περαστικών», σημείωσε.

Επιπλέον, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε πως την ώρα που «το δόγμα της ανοχής έχει αποτύχει παταγωδώς, το υπουργικό δίδυμο αρκείται σε καθησυχαστικές δηλώσεις με μόνο σκοπό τον εξωραϊσμό της πραγματικής κατάστασης στον τομέα της δημόσιας τάξης».

«Η μόνη λύση για μια πολιτική αποτελεσματικής προστασίας του πολίτη και καταστολής της εγκληματικότητας, είναι η έξοδος του ΣΥΡΙΖΑ και των “λοιπών προθύμων” από την κυβέρνηση και η προκήρυξη εκλογών», κατέληξε ο κ. Χαρακόπουλος.

Αν σου άρεσε κάνε