Διορισμό «ημετέρων» και στη Πυροσβεστική καταγγέλλει η ΝΔ

Διορισμό «ημετέρων» και στη Πυροσβεστική καταγγέλλει η ΝΔ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 18:42 Δημιουργία 06/02/19, 18:37

Για το διορισμό «ημετέρων» της κυβέρνησης στην Πυροσβεστική κάνει λόγο την Τετάρτη ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, με τον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ, με αφορμή την ολοκλήρωση των κρίσεων και προαγωγών ανωτάτων και ανωτέρων αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος.

Σε σχετική δήλωση, το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει πως «λίγους μήνες μετά την πρωτοφανή τραγωδία στην Ανατολική Αττική με τους 100 νεκρούς που θα έπρεπε να είχε λειτουργήσει αφυπνιστικά για την ανάγκη ορθών επιλογών, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει ότι δεν διδάχθηκε τίποτε.

Οι κρίσεις των αξιωματικών για το Πυροσβεστικό Σώμα επιβεβαίωσαν την αλλεργία της κυβέρνησης σε κάθε αξιοκρατία με την καρατόμηση άξιων αξιωματικών με πολύτιμη διοικητική και επιτελική εμπειρία και την προώθηση “ημετέρων” λίγο πριν την επερχόμενη εκλογική της ήττα.

Η Νέα Δημοκρατία, αντιλαμβανόμενη ότι οι υφιστάμενες διαδικασίες για τις κρίσεις των αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος έχουν κλείσει οριστικά τον κύκλο τους, επεξεργάζεται ένα σύγχρονο πλαίσιο που θα αποκλείει τις “έξωθεν” παρεμβάσεις και θα αναδεικνύει με αντικειμενικά κριτήρια τους άξιους» καταλήγει η δήλωση του κ. Χαρακόπουλου.

Αν σου άρεσε κάνε