Ο Νικολόπουλος μήνυσε τον Καμμένο για SMS με εκβιαστικό περιεχόμενο

Ο Νικολόπουλος μήνυσε τον Καμμένο για SMS με εκβιαστικό περιεχόμενο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 16:17 Δημιουργία 08/02/19, 14:08

Μοιάζει να μην έχει τέλος ο θεσμικός κατήφορος.

Την ώρα που ο Πάνος Καμμένος κερδίζει χρόνο για τη διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου, με απώτερο σκοπό τη διάσωση της ΚΟ του κόμματός του, ο Νίκος Νικολόπουλος προσέφυγε στη ΓΑΔΑ λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο ίδιος, τον οποίο τα σενάρια τον ήθελαν να παράσχει «σωσίβιο» στον πρώην κυβερνητικό εταίρο του Αλέξη Τσίπρα, κατέθεσε στοιχεία για εκβιασμό κατά του κ. Καμμένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Νικολόπουλος αποχώρησε ύστερα από μιάμιση ώρα, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο κ. Νικολόπουλος φέρεται να κατήγγειλε πιέσεις, απειλές και εκβιασμούς εις βάρος του από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται στην αναφορά, ο κ. Καμμένος απέστειλε γραπτό μήνυμα sms στον κ. Νικολόπουλο απειλώντας τον, μεταξύ άλλων, ότι θα σταματήσει από σήμερα το απόγευμα να λαμβάνει κρατική διαφήμιση στις ιστοσελίδες που φέρεται να έχει υπό τον έλεγχό του.

Πληροφορίες λένε πως ο πρώην ΥΠΕΘΑ προσπαθούσε επίμονα τις τελευταίες ώρες να προσεγγίσει τον κ. Νικολόπουλο, αλλά ο τελευταίος δεν απαντούσε στις κλήσεις του. Ο ίδιος, μάλιστα, πρότεινε ως μάρτυρα τον Νίκο Παππά.

Σημειώνεται πως η είδηση «έσκασε», ενώ σήμερα ψηφίζεται το πρωτόκολλο της ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, ενώ το τραγελαφικό «σήριαλ» με την παραίτηση και τη διαγραφή του κ. Παπαχριστόπουλου συνεχίζεται.

Επισημαίνεται δε πως νωρίτερα την Παρασκευή οι κκ. Λαζαρίδης και Καμμένος δήλωσαν πως δεν επιστρέφουν στους ΑΝΕΛ.

Ειδικότερα, ο ανεξάρτητος Γιώργος Λαζαρίδης, μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες στο περιστύλιο της Βουλής, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εγώ είμαι μηχανικός και είμαι πρακτικός άνθρωπος. Εμείς οι μηχανικοί όταν γυρίζουμε σελίδα διαβάσουμε πολύ καλά τη σελίδα πριν την γυρίσουμε και μετά το παίρνουμε απόφαση. Υστερα δεν έχει επιστροφή».

Σε ερώτηση εάν ο κ. Καμμένος έχει επικοινωνήσει μαζί του τις τελευταίες ώρες, ο κ. Λαζαρίδης απάντησε με νόημα: «Για τα ντεσού της πολιτικής αποφεύγω να μιλάω δημοσίως, σας παρακαλώ δεν θέλω να πω κάτι άλλο».

Από την πλευρά του, και ο Δημήτρης Καμμένος ξεκαθάρισε πως δεν θα δώσει σωσίβιο σωτηρίας στην ΚΟ των ΑΝΕΛ.

Οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες τον πλησίασαν για να τον ρωτήσουν αν υπάρχει έστω και μία πιθανότητα επιστροφής προκειμένου να διασωθούν οι ΑΝΕΛ: « Το έχω πει ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση επιστροφής. Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν πρόκειται να γυρίσω στους ΑΝΕΛ», δήλωσε ο ίδιος.

Αν σου άρεσε κάνε