Αποχώρησε από την Περιφέρεια ο Καραμέρος

Αποχώρησε από την Περιφέρεια ο Καραμέρος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 11:42 Δημιουργία 11/02/19, 11:37

Αποχώρησε από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη Βόρειας Αθήνας, προκειμένου να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου, ο Γιώργος Καραμέρος.

Σε εκδήλωση, ο δημοσιογράφος ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες 41 δημοτικών συμβούλων (22 ανδρών και 19 γυναικών) και γνωστοποίησε την αποχώρησή του από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη βόρειας Αθήνας.

Οπως αναφερει το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ Καραμέρος κράτησε αποστάσεις από τα κόμματα, σημειώνοντας ότι η πολυχρωμία της ανεξαρτησίας από κομματικά δεσμά και μικροπολιτικές επιδιώξεις είναι αυτή που δίνει πνοή στην πόλη και ενώνει όλους τους Μαρουσιώτες. Συμπλήρωσε πως νέα πρόταση είναι μόνο αυτή που καταθέτει το «Ενωμένο Μαρούσι», καθώς οι άλλοι συνδυασμοί αποτελούν κομμάτια του παλιού συστήματος που ξεκαθαρίζουν εσωκομματικές διαφορές.

Απευθυνόμενος στο πολυπληθές ακροατήριο χαρακτήρισε «περισσότερο σαφές από ποτέ» την ετοιμότητα της πόλη «να γυρίσει σελίδα. Να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο, με νέους ανθρώπους, με φρέσκες ιδέες και να προχωρήσει επιτέλους μπροστά. Ανθρώπους που έχουν αφήσει στο σπίτι τους τις κομματικές και πολιτικές τους ταυτότητες και βρίσκονται εδώ από κάθε γενιά αλλά και από κάθε γειτονιά που τους συνδέει η αγάπη για το Μαρούσι και το όραμα για μια πόλη ανθεκτική, ζωντανή, ανοιχτή και πολύχρωμη μια πόλη πρότυπο».




Αν σου άρεσε κάνε