Και ο Τσιρώνης υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων

Και ο Τσιρώνης υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 15:05 Δημιουργία 11/02/19, 15:00

Ακόμα μια υποψηφιότητα έρχεται να προστεθεί στη λίστα για το δήμο Αθηναίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου, με τον Γιάννη Τσιρώνη να γνωστοποιεί πως θα διεκδικήσει τη δημαρχία της πρωτεύουσας με τη στήριξη των Οικολόγων-Πράσινων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «με επιτυχία και ευρεία συμμετοχή έγινε την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στον Πολυχώρο Αίτιον η ιδρυτική συνεδρίαση και διακήρυξη της νέας δημοτικής παράταξης με πρωτοβουλία μελών των Οικολόγων Πράσινων, που θα συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Αθηναίων. Παρόντες ήταν πολίτες και εκπρόσωποι φορέων, καθώς και ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος κ. Γιώργος Δημαράς.

Επιλέχθηκε ομόφωνα επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ο νυν βουλευτής μέλος των Οικολόγων Πράσινων και πρώην αναπλ. Υπουργός ΥΠΑΑΤ Γιάννης Τσιρώνης, ο οποίος δήλωσε τα εξής:

"Οι οικολογικές λύσεις είναι ρεαλιστικές και μπορούν άμεσα να αλλάξουν την πόλη.Θα δώσουμε φωνή στους πολίτες και τους επαγγελματίες που γνωρίζουν καλύτερα από όλους, τα προβλήματα και τις λύσεις"» καταλήγει η ανακοίνωση.

Αν σου άρεσε κάνε